עוגיות מולסה מיושנות
מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם תמצית ונילן, קיצור, מולסה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 15%, המנה הזו לא כל כך מצטיינת. נסו עוגיות מולסה מיושנות, עוגיות מולסה תפוחים מיושנות, ו מולסה מיושנת מתקמטת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, שמנת יחד את הסוכר וקיצור עד חלקה. מערבבים פנימה את המולסה והווניל.
שלב את הקמח, הקינמון, הסודה לשתייה והמלח; מערבבים לתערובת לסירוגין עם החלב החמוץ. מכסים את הבצק ומצננים לפחות שעה.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).גיליונות עוגיות גריז. על משטח מקומח קלות מרדדים כ -1 / 3 מהבצק לעובי של 1/4 אינץ'.
חותכים לעיגולים בקוטר של כ -3 אינץ ' בעזרת חותך עוגיות או כוס שתייה.
מניחים עוגיות במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה על דפי העוגיות המוכנים.
מניחים צימוק על מרכז כל עוגיה.
אופים 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש, או עד להשחמה קלה. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה למשך 5 דקות לפני שמוציאים לרשת כדי להתקרר לחלוטין.