עוגיות מזוגגות בשוקולד-דובדבן
עקיצות עוגיות מזוגגות שוקולד-דובדבן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לך שמן צמחי, מיץ דובדבנים maraschino, דובדבנים maraschino, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%- שזה לא ניתן לאילתור. נסו עוגיות מזוגגות בשוקולד-דובדבן, עוגיות שוקולד, ו עוגיות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
קו 24 כוסות מאפין מיניאטורי עם כוסות אפייה נייר, או לרסס עם ספריי בישול. הפוך בצק עוגיות על ידי ערבוב תערובת עוגיות, דובדבנים, שמן, מיץ דובדבנים, תמצית שקדים וביצה עד צורות בצק רכות. בצק כפית לתוך כל כוס מאפין ממלא כל כ 3/4 מלא.
אופים ב 177° 12 עד 14 דקות או עד הבצק מוגדר. מגניב 20 דקות.
מניחים עוגיות על מדפי קירור.
חום 3/4 כוס ציפוי על גבוה במשך 30 שניות; מערבבים. טובלים צמרות של עוגיות לתוך ציפוי. אפשר להגדיר על 1 דקה; העליון כל ביס עם דובדבן.