עוגיות מייפל-אגוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ביסקוטי מייפל אגוז. מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, שמן צמחי, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ביסקוויט מייפל-שיבולת שועל, ביסקוטי אגוז מייפל, ו ביסקוויט מייפל פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 177°. קל גריז גיליון עוגיות עם קיצור או תרסיס עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, לנצח סוכרים וחמאה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית על 3 דקות או עד שמנת. מקציפים בטעם מייפל וביצים. מערבבים קמח ואבקת אפייה. מערבבים באגוזים. מחלקים בצק לשניים. לעצב כל חצי לגלגל 10 אינץ'.
מקום לחמניות 5 סנטימטרים זה מזה על גיליון עוגיות; לשטח רוחב 3 אינץ'.
אופים 20 עד 30 דקות או עד להגדיר הקצוות מתחילים חום.
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב 10 דקות. עם סכין משונן, לחתוך לחמניות באלכסון לפרוסות 1/2 אינץ'.
פרוסות מקום לחתוך בצד למטה על סדינים עוגיות ungreased.
אופים 5 עד 10 דקות או עד השחמה קלה ויבש. הפוך עוגיות; אופים 5 עד 8 דקות יותר או עד השחמה קלה ויבש.
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 15 דקות.
מערבבים שמן לתוך ציפוי ממתקים נמס; טפטוף מעל ביסקוטי.
בואו לעמוד עד הציפוי יבש. אחסן במיכל מכוסה היטב.