עוגיות מימוזה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו יין מבעבע, מיץ תפוזים מרוכז, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו בראוניז עם ציפוי בלונדי, Cakespy: עוגיות סופרבול מתוקות ומלוחות, ו טקילה Sunrise Mimosa (או Mezcal Sunrise Mimosa) (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה הצדדים ותחתית של מחבת 9x13 אינץ'. בשורה התחתונה עם רצועת נייר קלף להסרת קלה.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, המלח, אבקת קקאו.
הגדר דוד כפול בגודל גדול.
מניחים את השוקולד, החמאה ואבקת האספרסו המיידית בקערה של הדוד הכפול ומערבבים מדי פעם עד שהשוקולד והחמאה נמסים לחלוטין ומשולבים. כבה את החימום, אבל שמור את הקערה מעל המים של הדוד הכפול ולהוסיף את שני הסוכרים.
לטאטא את הסוכרים עד לשלב לחלוטין ולהסיר את הקערה מהמחבת.
תערובת צריכה להיות טמפרטורת החדר.
מוסיפים שלוש ביצים לתערובת השוקולד / חמאה ומקציפים עד רק בשילוב.
מוסיפים את הביצים הנותרות ומקציפים עד רק בשילוב.
מוסיף את השמפניה ואת מיץ תפוזים להתרכז ומערבבים עד בשילוב. אל תגזימו עם הבלילה בשלב הזה, אחרת הבראוניז שלכם יהיו מוכנים.
מפזרים את תערובת הקמח/קקאו/מלח על השוקולד. באמצעות מרית, בעדינות לקפל את יבש לתוך רטוב עד שיש רק כמות עקבות של תערובת קמח / קקאו גלוי.
יוצקים את התערובת לתוך המחבת להחליק את החלק העליון עם המרית שלך.
אופים את הבראוניז במשך 30 דקות (לסובב את המחבת חצי דרך באמצעות אפייה) ולבדוק כדי לוודא את הבראוניז נעשים לחלוטין על ידי דבק קיסם לתוך מרכז המחבת. הבראוניז נעשים כאשר הקיסם יוצא עם כמה פירורים לחים.
לקרר את הבראוניז לחלוטין.
בינתיים, להכין זיגוג השמפניה שלך.
מערבבים יחד את 1/2 כוס שמפניה ואת כף מיץ תפוזים להתרכז; להוסיף את הסוכר של ממתקים קצת בכל פעם עד שהוא הגיע העקביות הרצויה שלך (אתה יכול להשתמש יותר או פחות מ 1 כוס).
כפית קצת זיגוג על גבי כל בראוני ישירות לפני ההגשה.