קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות מימוזה

עוגיות מימוזה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו יין מבעבע, מיץ תפוזים מרוכז, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו בראוניז עם ציפוי בלונדי, Cakespy: עוגיות סופרבול מתוקות ומלוחות, ו טקילה Sunrise Mimosa (או Mezcal Sunrise Mimosa) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חמאה הצדדים ותחתית של מחבת 9x13 אינץ'. בשורה התחתונה עם רצועת נייר קלף להסרת קלה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, המלח, אבקת קקאו.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הגדר דוד כפול בגודל גדול.
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
5
מניחים את השוקולד, החמאה ואבקת האספרסו המיידית בקערה של הדוד הכפול ומערבבים מדי פעם עד שהשוקולד והחמאה נמסים לחלוטין ומשולבים. כבה את החימום, אבל שמור את הקערה מעל המים של הדוד הכפול ולהוסיף את שני הסוכרים.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
לטאטא את הסוכרים עד לשלב לחלוטין ולהסיר את הקערה מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
תערובת צריכה להיות טמפרטורת החדר.
8
מוסיפים שלוש ביצים לתערובת השוקולד / חמאה ומקציפים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
מוסיפים את הביצים הנותרות ומקציפים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
מוסיף את השמפניה ואת מיץ תפוזים להתרכז ומערבבים עד בשילוב. אל תגזימו עם הבלילה בשלב הזה, אחרת הבראוניז שלכם יהיו מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזיםתרכיז מיץ תפוזים
פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)
11
מפזרים את תערובת הקמח/קקאו/מלח על השוקולד. באמצעות מרית, בעדינות לקפל את יבש לתוך רטוב עד שיש רק כמות עקבות של תערובת קמח / קקאו גלוי.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
12
יוצקים את התערובת לתוך המחבת להחליק את החלק העליון עם המרית שלך.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
אופים את הבראוניז במשך 30 דקות (לסובב את המחבת חצי דרך באמצעות אפייה) ולבדוק כדי לוודא את הבראוניז נעשים לחלוטין על ידי דבק קיסם לתוך מרכז המחבת. הבראוניז נעשים כאשר הקיסם יוצא עם כמה פירורים לחים.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
לקרר את הבראוניז לחלוטין.
15
בינתיים, להכין זיגוג השמפניה שלך.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
16
מערבבים יחד את 1/2 כוס שמפניה ואת כף מיץ תפוזים להתרכז; להוסיף את הסוכר של ממתקים קצת בכל פעם עד שהוא הגיע העקביות הרצויה שלך (אתה יכול להשתמש יותר או פחות מ 1 כוס).
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזיםתרכיז מיץ תפוזים
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)
17
כפית קצת זיגוג על גבי כל בראוני ישירות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן