קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות מימוזה

עוגיות מימוזה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו יין מבעבע, מיץ תפוזים מרוכז, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו בראוניז עם ציפוי בלונדי, Cakespy: עוגיות סופרבול מתוקות ומלוחות, ו טקילה Sunrise Mimosa (או Mezcal Sunrise Mimosa) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חמאה הצדדים ותחתית של מחבת 9x13 אינץ'. בשורה התחתונה עם רצועת נייר קלף להסרת קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, המלח, אבקת קקאו.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
הגדר דוד כפול בגודל גדול.
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
5
מניחים את השוקולד, החמאה ואבקת האספרסו המיידית בקערה של הדוד הכפול ומערבבים מדי פעם עד שהשוקולד והחמאה נמסים לחלוטין ומשולבים. כבה את החימום, אבל שמור את הקערה מעל המים של הדוד הכפול ולהוסיף את שני הסוכרים.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
לטאטא את הסוכרים עד לשלב לחלוטין ולהסיר את הקערה מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
תערובת צריכה להיות טמפרטורת החדר.
8
מוסיפים שלוש ביצים לתערובת השוקולד / חמאה ומקציפים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
מוסיפים את הביצים הנותרות ומקציפים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
מוסיף את השמפניה ואת מיץ תפוזים להתרכז ומערבבים עד בשילוב. אל תגזימו עם הבלילה בשלב הזה, אחרת הבראוניז שלכם יהיו מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזיםתרכיז מיץ תפוזים
שמפניהשמפניה
11
מפזרים את תערובת הקמח/קקאו/מלח על השוקולד. באמצעות מרית, בעדינות לקפל את יבש לתוך רטוב עד שיש רק כמות עקבות של תערובת קמח / קקאו גלוי.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
12
יוצקים את התערובת לתוך המחבת להחליק את החלק העליון עם המרית שלך.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
13
אופים את הבראוניז במשך 30 דקות (לסובב את המחבת חצי דרך באמצעות אפייה) ולבדוק כדי לוודא את הבראוניז נעשים לחלוטין על ידי דבק קיסם לתוך מרכז המחבת. הבראוניז נעשים כאשר הקיסם יוצא עם כמה פירורים לחים.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
14
לקרר את הבראוניז לחלוטין.
15
בינתיים, להכין זיגוג השמפניה שלך.
מרכיבים שתצטרך
שמפניהשמפניה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
16
מערבבים יחד את 1/2 כוס שמפניה ואת כף מיץ תפוזים להתרכז; להוסיף את הסוכר של ממתקים קצת בכל פעם עד שהוא הגיע העקביות הרצויה שלך (אתה יכול להשתמש יותר או פחות מ 1 כוס).
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזיםתרכיז מיץ תפוזים
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
שמפניהשמפניה
17
כפית קצת זיגוג על גבי כל בראוני ישירות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן