עוגיות מכתב הולנדיות
גשו לסופר וקנו סוכר, חלב, מי קרח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד טוב כמו קינוח. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. מתכונים דומים: 100% חיטה מלאה הולנדית Kruidnootjes (או עוגיות זנגביל הולנדיות), עוגיות תיבת קרח הולנדיות, ו עוגיות ספייס הולנדיות.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד קמח ומלח.
חותכים בחמאה צוננת עד המרקם של התערובת הוא קמחי עם גושים בגודל אפונה.
מוסיפים מי קרח בהדרגה תוך ערבוב עם כף עץ עד הבצק יוצר כדור. מכסים את הבצק ומקררים במשך 1/2 שעה.
כדי להפוך את המילוי, בקערה קטנה, לערבב יחד את ממרח שקדים וסוכר.
מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק לעובי 1/4 עד 1/8 אינץ', מה שהופך את הכיכר ככל האפשר.
חותכים את הבצק לרצועות באורך 6 אינץ 'וברוחב 1/2 אינץ' (בערך רוחב הסרגל). באמצעות שקית מאפה או שקית פלסטיק חזקה עם חור קטן לחתוך מהפינה, צינור שקדים מילוי במרכז הרצועה מתחיל באמצע הדרך למטה. מקפלים את החצי העליון של הרצועה למטה על מילוי שקדים כדי להתאים את התחתונה.
צורה רצועות לתוך האותיות הרצויות, מברשת עם חלב ומפזרים סוכר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 20 דקות או עד חום זהוב. אם אתה משתמש בכל החמאה במתכון שלך, בדוק לאחר 15 דקות.
הסר מהתנור להתקרר על מתלה תיל.