עוגיות ממרח אגוזים ושוקולד
אם יש לך סודה לשתיה, ממרח אגוזי לוז שוקולד, פירורי קרקר גרהם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. מתכונים דומים: עוגיות ממרח אגוזי לוז שוקולד, עוגיות אגוזי לוז, ו ממרח אגוזי לוז שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים את פירורי קרקר גרהם, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה; מוסיפים את הביצה, וניל, ואת ממרח אגוזי לוז שוקולד ומערבבים ביד עד מעורבב היטב. טופס את התערובת לתוך 1 1/2 אינץ 'כדורים ומניחים על תבנית אפייה 2 אינץ' זה מזה.
אופים בתנור שחומם מראש עד פריך מבחוץ, 8 עד 10 דקות. אפשר לנוח על גיליון עוגיות כמה דקות לפני המעבר מתלה תיל כדי להתקרר.