עוגיות מנטה כפולות
המתכון פעמיים מנטה בראוניז יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך על 3 שעות אם יש לכם תערובת בראוני בטי פאדג', תמצית מנטה, צבע מזון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 6%. נסו עוגיות מנטה כפולות, פעמיים שוקולד מנטה בראוניז, ו בראוניז כפולים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 177°. שורה תחתונה הצדדים של מחבת 13x9 אינץ ' עם לסכל, משאיר לסכל תלוי ב 2 צדדים מנוגדים של פאן; לסכל ספריי עם ספריי בישול.
הפוך בראוניז כפי שהורה על תיבה עבור בראוניז דמוי פאדג', באמצעות מים, שמן וביצים.
אופים 25 דקות או עד קיסם מוכנס 2 אינץ ' מקצה המחבת יוצא נקי. מגניב לחלוטין על מתלה קירור, כ -30 דקות.
בקערה גדולה, לנצח חמאה, אבקת סוכר, 1/4 כוס של קרם ההצלפה ואת תמצית מנטה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. אם הציפוי הוא עבה מדי, מערבבים הנותרים 1 כף קצפת. מערבבים בצבע מזון. בראוניז פרוסט. מקררים לפחות 2 שעות. השתמש בנייר כסף כדי להרים מתוך מחבת.
חותכים ל 8 שורות על ידי 6 שורות. למעלה עם סוכריות מגולחות.