עוגיות מקרון קוקוס
אם יש לך בערך 1 שעה ו -15 דקות לבלות במטבח, בראוניז מקרון קוקוס עשוי להיות מדהים לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 465 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 18. 142 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם קוקוס, סוכר, אגוזי מלך וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמו קינוח. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 38%, וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגיות מקרון קוקוס, עוגיות מקרון, ו בראוניז מקרון קל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר. מקציפים פנימה את הביצים, אחת אחת, ואז מערבבים פנימה 1 1/2 כפיות וניל.
שלב את הקמח, קרם האבנית והקקאו; מערבבים לתערובת הביצים עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה אגוזי מלך.
מורחים מחצית מתערובת זו לתחתית התבנית המוכנה.
הפוך את השכבה האמצעית. בקערה בינונית מערבבים יחד את הקוקוס, החלב המרוכז הממותק ו -1 כף וניל. בזהירות שכבת זה מעל שכבת השוקולד במחבת. למעלה עם יתרת בלילת השוקולד.
אופים במשך 45 עד 50 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהחלק העליון כבר לא מבריק. מצננים בתבנית לפני שחותכים לסורגים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב בראוניז עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ל ריזלינג עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
![דוקטור ריסלינג]()
דוקטור ריסלינג
"...ערך מורכב ויוצא דופן באופן מפתיע בריסלינג כמעט יבש... לימון, תפוח ירוק, אבן רטובה וניחוחות פרחוניים קלים ואחריהם חיך פריך ורווי צפחה וגימור של הדרים ותפוחים עסיסיים, שמני אגוזים, מלחים מינרליים ואבן רטובה..."היין הזה חייב להיות אחד העסקאות הטובות ביותר במוזל ריזלינג. ריזלינג 'המבוא' של ארנסט לוף מסומן בטעמים של אפרסק טרי ומשמש, המאוזן בכמות לא מבוטלת של חומציות מרעננת. אפריטיף נהדר."מגזין מזון ויין