קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות18
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות מקרון קוקוס

עוגיות מקרון קוקוס
אם יש לך בערך 1 שעה ו -15 דקות לבלות במטבח, בראוניז מקרון קוקוס עשוי להיות מדהים לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 465 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 18. 142 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם קוקוס, סוכר, אגוזי מלך וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמו קינוח. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 38%, וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגיות מקרון קוקוס, עוגיות מקרון, ו בראוניז מקרון קל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר. מקציפים פנימה את הביצים, אחת אחת, ואז מערבבים פנימה 1 1/2 כפיות וניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
שלב את הקמח, קרם האבנית והקקאו; מערבבים לתערובת הביצים עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מורחים מחצית מתערובת זו לתחתית התבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הפוך את השכבה האמצעית. בקערה בינונית מערבבים יחד את הקוקוס, החלב המרוכז הממותק ו -1 כף וניל. בזהירות שכבת זה מעל שכבת השוקולד במחבת. למעלה עם יתרת בלילת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מורחים לכיסוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
7
אופים במשך 45 עד 50 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהחלק העליון כבר לא מבריק. מצננים בתבנית לפני שחותכים לסורגים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב בראוניז עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ל ריזלינג עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
דוקטור ריסלינג
דוקטור ריסלינג
"...ערך מורכב ויוצא דופן באופן מפתיע בריסלינג כמעט יבש... לימון, תפוח ירוק, אבן רטובה וניחוחות פרחוניים קלים ואחריהם חיך פריך ורווי צפחה וגימור של הדרים ותפוחים עסיסיים, שמני אגוזים, מלחים מינרליים ואבן רטובה..."היין הזה חייב להיות אחד העסקאות הטובות ביותר במוזל ריזלינג. ריזלינג 'המבוא' של ארנסט לוף מסומן בטעמים של אפרסק טרי ומשמש, המאוזן בכמות לא מבוטלת של חומציות מרעננת. אפריטיף נהדר."מגזין מזון ויין