עוגיות מקרר פקאן סוכר חום
עוגיות מקרר פקאן סוכר חום עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 94 קלוריות. מתכון זה משמש 36. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-26 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם יש לכם אגוזי פקאן, תמצית ונילן, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב מרהיב ציון של 12%. נסו עוגיות פקאן סוכר חום, עוגיות פקאן סוכר חום, ו עוגיות סוכר חום עם מייפל ופקאן עבור מתכונים דומים.
הוראות
מקציפים את הסוכר החום והחמאה במיקסר חשמלי בקערה גדולה עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים פנימה את הביצה ותמצית הווניל עד להטמעה מלאה.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח יחד בקערה נפרדת, ואז מערבבים את תערובת הקמח לתערובת החמאה עד להטמעה. מקפלים פנימה את אגוזי הפקאן ערבוב מספיק כדי לשלב באופן שווה.
מרדדים את הבצק לבול עץ, ועוטפים בנייר שעווה. מצננים את הבצק במקרר למשך שעה לפחות.
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). פורסים את הבצק ומסדרים את העוגיות על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקצוות מזהיבים, כ -12 דקות. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית האפייה למשך 1 דקה לפני שמוציאים לרשת להתקרר לחלוטין.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות עובדות ממש טוב עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ציפריאני פרוסקו. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![סיפריאני פרוסקו]()
סיפריאני פרוסקו
ציפריאני בליני הוא הקוקטייל המפורסם בעולם העשוי מעיסת אפרסק לבנה ויין מבעבע ברוט. הוא הומצא בשנת 1948 על ידי ג ' וזפה סיפריאני מבר הארי בוונציה והוא מוגש בכל מקום סיפריאני ברחבי העולם. דרך נהדרת להתחיל כל מסיבה או לקיים עם בראנץ ' של יום ראשון! ציפריאני בליני מציגה ניחוחות אלגנטיים, טריים ופירותיים עם מתיקות מאוזנת ובועות ריחניות. מושלם בכל עת, נהדר כמו אפריטיף.