עוגיות מרנג קקאו-שקדים
קקאו-שקדים עוגיות מרנג נטול גלוטן,, ללא חלב, ידידותי לפודמפ וצמחוני קינוח. מתאים ל-36 מנות. מנה אחת מכילה 25 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם תמצית שקדים, מלח, קרם אבנית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 8%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו קוקואן שקדים טביעת אצבע עוגיות, עוגיות מרנג שקדים שוקולד מריר (ג'י-אף), ו קקאו - קפה מרנג נשיקות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חלבוני ביצה בקערה גדולה; תנו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מוסיפים את התמציות, קרם האבנית והמלח; מקציפים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות והסוכר נמס.
מקפלים פנימה 1/4 כוס קקאו.
מניחים תערובת במאפה או בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת; חותכים חור קטן בפינת השקית. צינור מרנג ב 2-ב. מעגלים על ניירות אפייה מרופדים בנייר אפייה.
אופים בחום של 250 מעלות למשך 50-60 דקות או עד להתייצבות וייבוש. כבה את התנור; להשאיר עוגיות בתנור במשך 1-1 / 2 שעות.
אבק עוגיות עם יתרת הקקאו. מוציאים בזהירות מנייר קלף. אחסן בכלי אטום.