קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות מרנג שוקולד ללא גלוטן של רון

עוגיות מרנג שוקולד ללא גלוטן של רון
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגיות השוקולד של רון ללא גלוטן. והוא מתאים להגשה ל 40 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב וידידותי ל-Fodmap מכיל 80 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. תמורת 26 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 5 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, מלח, תמצית וניל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). מתכונים דומים: עוגת שוקולד צ'יפס בננה עם ציפוי חמאת בוטנים - ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, ללא סויה , סלט עוף סיני ללא סוכר ללא גלוטן , ועוגיות ג'ינג'ר- ללא גלוטן, ללא סויה, טבעוניות .

הוראות

1
ממיסים 12 אונקיות של חתיכות שוקולד מריר בצלחת המתאימה למיקרוגל או על סיר כפול מתבשל בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2
מניחים להתקרר אך לא להתקשות.
3
מוסיפים את הווניל.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
4
מחממים את התנור ל-325 מעלות F. מרפדים שלושה ניירות אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
מניחים את המלח והחומץ (או מיץ הלימון) בקערת מיקסר נקייה למיקסר סטנד. השתמש במגבת נייר כדי לנגב כל שומן אפשרי. השתמש במגבת הנייר כדי לנגב גם את הלהבים של חיבור המקצף. אין לשטוף. הליך זה יבטיח שהחלבונים יקציפו את מלוא הפוטנציאל שלהם.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מקציפים את החלבונים במהירות בינונית עד לקבלת קצף, כדקה. הגבר את המהירות לגבוהה. מוסיפים באיטיות את הסוכר בזרם קבוע וממשיכים להקציף עד שנוצרים פסגות נוקשות, 4 עד 5 דקות. (ניתן להפוך את הקערה על פיה מבלי שהמרנג ייפול.)
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים שליש מהמרנג לשוקולד המומס ומערבבים היטב להבהרת. מקפלים בעדינות אך ביסודיות את השוקולד המומס לתוך המרנג, ולאחר מכן מקפלים פנימה את שתי האונקיות הנותרות השוקולד המריר הקצוץ והאגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
8
ממלאים שקית ניילון גדולה ניתנת לסגירה חוזרת במרנג וחותכים את הפינה התחתונה, או השתמשו בשקית מאפה. מעבירים את המרנג לעיגולים בגודל 1 1/2 אינץ' במרחק של 2 אינץ' זה מזה על ניירות האפייה המוכנים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
9
מכניסים מיד לתנור ואופים כ-10 דקות. העוגיות יפתחו קרום מבריק אך עדיין יהיו דביקות בפנים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
מניחים לנוח על ניירות האפייה 10 דקות לפני שמוציאים לרשת להתקררות מלאה. יש לאחסן בכלי אטום עד יומיים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ