עוגיות משמש של ביאטריס סאביץ
גשו לסופר וקנו סוכר, מיץ לימון, משמשים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. וזה לא כל כך מדהים. נסו סלט ביאטריס, עוגיות תה משמש, ו עוגיות אגוז משמש שכבות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (180 מעלות C).
מניחים משמשים, מיץ לימון, סוכר לבן בסיר קטן.
הוסף מספיק מים רק כדי לכסות את משמשים. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד הפרי רך. קוצצים בגסות.
מנפים קמח, שיבולת שועל וסוכר חום יחד. ממיסים חמאה או מרגרינה על אש נמוכה ומערבבים לתערובת קמח. שים 2/3 של תערובת זו לתוך 8 x 8 אינץ משומן פאן.
מורחים תערובת משמש על קרום.
מפזרים שאריות תערובת שיבולת שועל על משמשים.