תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות דקדנס מרירות מתוק. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 121 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, תמצית ונילן, קמח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגיות שוקולד Decadence, עוגיות שוקולד מרירות, ו עוגיות שוקולד מרירות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את המדפים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור ומחממים מראש את התנור ל 177°. קו שני גליונות עוגיות (ראה הערה) עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
ופלים וניל (65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סלט ארוגולה, להגשה
2
בקערה קטנה, לערבב את הקמח, אבקת אפייה, ומלח יחד ביסודיות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סיני
3
מניחים את 8 אונקיות (225 גרם) של שוקולד והחמאה בקערת נירוסטה גדולה במחבת רחבה של מים רותחים בקושי ומערבבים לעתים קרובות רק עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
תבניות מאפינס
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורק
שאוסינג, או יין אורז סיני
4
הסר את השוקולד מהמחבת והנח אותו בצד. תשאיר את החום מתחת למחבת.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורק
5
בקערה חסינת חום גדולה, לטאטא את הביצים, סוכר, וניל יחד ביסודיות. מניחים את הקערה במחבת ומערבבים עד שהתערובת פושרת למגע. מערבבים את תערובת הביצים לתוך שוקולד חם (לא חם). מערבבים בתערובת הקמח, ולאחר מכן את האגוזים וחתיכות שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
אבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
תותים טריים פרוסים נוספים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
שאוסינג, או יין אורז סיני
6
זרוק מעט כפות מעוגלות של הבלילה 1 1/2 אינץ ' זה מזה על יריעות עוגיות מרופדות.
מרכיבים שתצטרך
ופלים וניל (65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
אופים עד פני השטח של העוגיות נראה יבש להגדיר אבל המרכז הוא עדיין דביק, 12 עד 14 דקות. החלק את העוגיות, עדיין על הקלף, על מדפים, או להגדיר את המחבתות על המדפים.
מרכיבים שתצטרך
ופלים וניל (65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשה
8
בואו להתקרר לחלוטין. לאחסן במיכל אטום היטב.
9
הערה: אני בררן על סדינים עוגיות. עוגיות אלה יהיו את הטעם הטוב ביותר ואת המרקם אם הם אפויים על גיליונות מרופדים בנייר קלף, אשר מבודד אותם רק מספיק אבל עדיין מאפשר את העוגיות להיות קצת פריך מבחוץ ורך בתוך. מחבתות מרופדות ומשטחים מסיליקון הופכים את המרקם של העוגיות לאחיד מדי לטעמי. מחבתות עם משטחים כהים (גם אם הם nonstick) נוטים לצרוב תחתית עוגיות שוקולד עשיר לפני המרכזים מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים וניל (65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
הערות שוקולד להשתמש שוקולד אחוז גבוה יותר כדי להפוך עוגיות כי הם יותר ויותר מריר, מבלי להקריב את המרקם או הברק היפה על פני השטח של העוגיות, להתאים את המתכון כמו follows.To השתמש 61% עד 64% שוקולד: השתמש 7 אונקיות (200 גרם) שוקולד. להגדיל את הסוכר ל 1/2 כוס בתוספת 1 כף (110 גרם). כדי להשתמש 66% שוקולד:השתמש 6 1/2 אונקיות (185 גרם) שוקולד. להגדיל את החמאה ל 3 כפות (45 גרם) ואת הסוכר ל 1/2 כוס בתוספת 2 כפות (125 גרם). להשתמש 70% ל 72% שוקולד: השתמש 5 1/2 אונקיות (155 גרם) שוקולד. להגדיל את החמאה ל 3 כפות (45 גרם) ואת הסוכר ל 3/4 כוס (150 גרם).עבור גושים, להשתמש בכל שוקולד שאתה אוהב, זהה או שונה מן הבלילה. אין צורך בשינוי.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)