קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות מתנוונות מרירות

עוגיות מתנוונות מרירות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות דקדנס מרירות מתוק. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 121 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, תמצית ונילן, קמח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגיות שוקולד Decadence, עוגיות שוקולד מרירות, ו עוגיות שוקולד מרירות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את המדפים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור ומחממים מראש את התנור ל 177°. קו שני גליונות עוגיות (ראה הערה) עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
בקערה קטנה, לערבב את הקמח, אבקת אפייה, ומלח יחד ביסודיות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מניחים את 8 אונקיות (225 גרם) של שוקולד והחמאה בקערת נירוסטה גדולה במחבת רחבה של מים רותחים בקושי ומערבבים לעתים קרובות רק עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
הסר את השוקולד מהמחבת והנח אותו בצד. תשאיר את החום מתחת למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בקערה חסינת חום גדולה, לטאטא את הביצים, סוכר, וניל יחד ביסודיות. מניחים את הקערה במחבת ומערבבים עד שהתערובת פושרת למגע. מערבבים את תערובת הביצים לתוך שוקולד חם (לא חם). מערבבים בתערובת הקמח, ולאחר מכן את האגוזים וחתיכות שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולדנתחי שוקולד
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
זרוק מעט כפות מעוגלות של הבלילה 1 1/2 אינץ ' זה מזה על יריעות עוגיות מרופדות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
אופים עד פני השטח של העוגיות נראה יבש להגדיר אבל המרכז הוא עדיין דביק, 12 עד 14 דקות. החלק את העוגיות, עדיין על הקלף, על מדפים, או להגדיר את המחבתות על המדפים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
בואו להתקרר לחלוטין. לאחסן במיכל אטום היטב.
9
הערה: אני בררן על סדינים עוגיות. עוגיות אלה יהיו את הטעם הטוב ביותר ואת המרקם אם הם אפויים על גיליונות מרופדים בנייר קלף, אשר מבודד אותם רק מספיק אבל עדיין מאפשר את העוגיות להיות קצת פריך מבחוץ ורך בתוך. מחבתות מרופדות ומשטחים מסיליקון הופכים את המרקם של העוגיות לאחיד מדי לטעמי. מחבתות עם משטחים כהים (גם אם הם nonstick) נוטים לצרוב תחתית עוגיות שוקולד עשיר לפני המרכזים מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
10
הערות שוקולד להשתמש שוקולד אחוז גבוה יותר כדי להפוך עוגיות כי הם יותר ויותר מריר, מבלי להקריב את המרקם או הברק היפה על פני השטח של העוגיות, להתאים את המתכון כמו follows.To השתמש 61% עד 64% שוקולד: השתמש 7 אונקיות (200 גרם) שוקולד. להגדיל את הסוכר ל 1/2 כוס בתוספת 1 כף (110 גרם). כדי להשתמש 66% שוקולד:השתמש 6 1/2 אונקיות (185 גרם) שוקולד. להגדיל את החמאה ל 3 כפות (45 גרם) ואת הסוכר ל 1/2 כוס בתוספת 2 כפות (125 גרם). להשתמש 70% ל 72% שוקולד: השתמש 5 1/2 אונקיות (155 גרם) שוקולד. להגדיל את החמאה ל 3 כפות (45 גרם) ואת הסוכר ל 3/4 כוס (150 גרם).עבור גושים, להשתמש בכל שוקולד שאתה אוהב, זהה או שונה מן הבלילה. אין צורך בשינוי.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון