עוגיות ניו יורק
גשו לסופר וקנו שוקולד-לנסות להשתמש מותג באמת, חמאה, וניל, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. נסו בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche, ניו יורק, ניו יורק, ו עוגת גבינה ניו-יורקית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 13×9 מחבת מתכת עם רדיד nonstick.לנפות יחד קמח, אבקת אפייה ומלח; להפריש.ממיסים את השוקולד ואת החמאה יחד בסיר קטן להגדיר על אש נמוכה, ערבוב often.In קערה גדולה ערבוב, להכות ביצים עם מיקסר חשמלי עד אור. קצב איטי בסוכר. פעימה במשך כדקה או עד אור ורך. מקציפים בוניל.
מוסיפים שוקולד נמס לתערובת סוכר. ביד, מערבבים בתערובת קמח.
יוצקים למחבת ואופים במשך 22-24 דקות-כבר לא. מבחן קיסם השיניים לא ממש עובד כאן, אבל אם אתה רוצה לבדוק בכל מקרה אז זכור קיסם צריך לצאת עם שוקולד על זה.עכשיו מגיע החלק הקשה!
בואו להתקרר לחלוטין, ואז להירגע בן לילה. כן, הם באמת צריכים להירגע במשך 24 שעות כדי להיות במיטבם.הרם מהמחבת, מניחים על קרש חיתוך וחותכים לריבועים גדולים או קטנים.