קושיקשה
מוכן ב32 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות ניו יורק

עוגיות ניו יורק
גשו לסופר וקנו שוקולד-לנסות להשתמש מותג באמת, חמאה, וניל, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. נסו בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche, ניו יורק, ניו יורק, ו עוגת גבינה ניו-יורקית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 13×9 מחבת מתכת עם רדיד nonstick.לנפות יחד קמח, אבקת אפייה ומלח; להפריש.ממיסים את השוקולד ואת החמאה יחד בסיר קטן להגדיר על אש נמוכה, ערבוב often.In קערה גדולה ערבוב, להכות ביצים עם מיקסר חשמלי עד אור. קצב איטי בסוכר. פעימה במשך כדקה או עד אור ורך. מקציפים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים שוקולד נמס לתערובת סוכר. ביד, מערבבים בתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
יוצקים למחבת ואופים במשך 22-24 דקות-כבר לא. מבחן קיסם השיניים לא ממש עובד כאן, אבל אם אתה רוצה לבדוק בכל מקרה אז זכור קיסם צריך לצאת עם שוקולד על זה.עכשיו מגיע החלק הקשה!
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בואו להתקרר לחלוטין, ואז להירגע בן לילה. כן, הם באמת צריכים להירגע במשך 24 שעות כדי להיות במיטבם.הרם מהמחבת, מניחים על קרש חיתוך וחותכים לריבועים גדולים או קטנים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף