קושיקשה
מוכן ב32 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות ניו יורק

עוגיות ניו יורק
גשו לסופר וקנו שוקולד-לנסות להשתמש מותג באמת, חמאה, וניל, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. נסו בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche, ניו יורק, ניו יורק, ו עוגת גבינה ניו-יורקית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 13×9 מחבת מתכת עם רדיד nonstick.לנפות יחד קמח, אבקת אפייה ומלח; להפריש.ממיסים את השוקולד ואת החמאה יחד בסיר קטן להגדיר על אש נמוכה, ערבוב often.In קערה גדולה ערבוב, להכות ביצים עם מיקסר חשמלי עד אור. קצב איטי בסוכר. פעימה במשך כדקה או עד אור ורך. מקציפים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים שוקולד נמס לתערובת סוכר. ביד, מערבבים בתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
3
יוצקים למחבת ואופים במשך 22-24 דקות-כבר לא. מבחן קיסם השיניים לא ממש עובד כאן, אבל אם אתה רוצה לבדוק בכל מקרה אז זכור קיסם צריך לצאת עם שוקולד על זה.עכשיו מגיע החלק הקשה!
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בואו להתקרר לחלוטין, ואז להירגע בן לילה. כן, הם באמת צריכים להירגע במשך 24 שעות כדי להיות במיטבם.הרם מהמחבת, מניחים על קרש חיתוך וחותכים לריבועים גדולים או קטנים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'