אם יש לך סוכר, סודה לשתיה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה מושלם עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . מתכונים דומים: עוגיות סוכר אמיש (עוגיות סוכר פריך), דיקסי פאי, ו דיקסי פאי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו אפיית גיליונות עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
2
בקערה גדולה לערבב את הקצרת, מלח, גרידת לימון ואגוז מוסקט יחד.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימון
קיצור
מוסקט
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיף את הסוכר והכה היטב. מקציפים את הביצים והחלב ומערבבים עד לשלב טוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ביצה
חלב
4
לנפות קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה יחד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
5
מוסיפים לתערובת הקיצור ומערבבים עד לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
6
זרוק את הבצק על ידי כפית מלא על דפי האפייה ולשטח עם כוס.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
מפזרים צמרות עם סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
8
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 8 עד 12 דקות. תהנו!