עוגיות סוכר
עוגיות סוכר מקפיא עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 69 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 40 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, ביצה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: עוגיות סוכר, עוגיות אייס בוקס סוכר בסיסיות, ו עוגיות סוכר חום.
הוראות
לטאטא יחד את הקמח,אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית כדי לשבור את כל גושים; להפריש.
מניחים את החמאה והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה על מהירות בינונית עד מואר בצבע ורך, על 3 דקות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט עם מרית גומי.להחזיר את המיקסר למהירות בינונית, להוסיף את הביצה ווניל, והכה עד incorporated. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט עם מרית גומי.הפעל את המיקסר למהירות נמוכה ולהוסיף לאט בתערובת הקמח השמור.
מערבבים עד רק incorporated.הפוך את הבצק על משטח עבודה נקי ומחלק אותו לשניים.
מגלגלים כל חלק לתוך יומן על 1 1/2 אינץ ' בקוטר, לעטוף בניילון נצמד, ומקררים עד המשרד, לפחות 2 שעות ועד 3 ימים.כאשר מוכן לאפות את העוגיות, לחמם את התנור ל 177° ולסדר את המדפים לחלק את התנור לשלישים.
הסר את יומני הבצק מהמקרר, הסר את גלישת הפלסטיק, ופרוס לתוך סיבובים 1/4 אינץ'.
מניחים את הסיבובים על 2 דפי אפייה על 1/2 אינץ ' זה מזה (כ 20 עוגיות יתאים על כל גיליון).
מניחים את שני הסדינים בתנור ואופים במשך 6 דקות. סובב את סדיני האפייה מלפנים ומאחור עד למטה ואופים עד שהקצוות של העוגיות מוצקים אך צמרות עדיין רכות, כ-6 עד 7 דקות יותר.
מניחים את דפי האפייה על מדפי תיל ולתת מגניב במשך 5 דקות. באמצעות מרית שטוחה, להעביר את העוגיות אל מתלים חוט להתקרר לחלוטין.