עוגיות סוכר גדולות מליל כל הקדושים
זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. מתכונים דומים: עוגיות סוכר ליל כל הקדושים, ליל כל הקדושים לגזור עוגיות סוכר, ו עוגיות סוכר ליל כל הקדושים.
הוראות
קו 2 יריעות עוגיות עם נייר קלף בישול. בקערה גדולה, לנצח חמאה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר מגורען, להכות עד מעורבב. מוכה בביצה ובוניל. במהירות נמוכה, לנצח בקמח, אבקת אפייה ומלח. מחלקים את הבצק לשניים; לעצב כל חצי לכדור ולשטח מעט. לעטוף בניילון נצמד; לקרר עד המשרד, על 2 שעות.
מחממים תנור ל 191°. Unwrap 1 חלק של בצק; לשמור את הבצק שנותר במקרר. צורה בצק לתוך 1 1/2 אינץ ' כדורים; בכבדות רול סוכרים מלטש. על גליונות עוגיות, למקם כדורים 2 סנטימטרים זה מזה. בקושי לשטח עוגיות לבערך 1 אינץ עובי באמצעות כפות. חזור עם הבצק שנותר.
אופים 13 עד 15 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב. מגניב 5 דקות; להסיר מגיליונות עוגיות כדי מדפי קירור.