קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות50
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות סוכר ותבלינים

עוגיות סוכר ותבלינים
עוגיות סוכר ותבלינים עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 50 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 50 מנות סועדים.. 60 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. לכו לחנות ואספו תמצית ונילן, קינמון טחון, אגוז מוסקט טחון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות סוכר ותבלינים, עוגיות סוכר ותבלינים, ו עוגיות סוכר תבלינים דלעת.

הוראות

1
מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון, אגוז המוסקט והציפורן.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
קרם את החמאה והסוכר החום יחד עם מערבל חשמלי בקערה גדולה עד לקבלת תערובת חלקה; מקציפים את הביצה ותמצית הווניל לתערובת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
קרםקרם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
מוסיפים את תערובת הקמח בכמות קטנה לתערובת החמאה, ומקציפים כל תוספת עד לקבלת תערובת אחידה. יוצרים את הבצק לכדור, עוטפים בניילון נצמד, ומקררים לפחות 1 שעה או עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ניירות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח בעזרת מערוך לעובי של כ-1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
6
חותכים עם חותכי עוגיות בגודל 2 אינץ'. מסדרים את העוגיות החתוכות על ניירות האפייה המוכנים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקצוות מתחילים להשחים, 10 עד 12 דקות. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית האפייה למשך 1 דקה לפני שמוציאים לרשת להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות את אוסף טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-320 דולר לבקבוק.
אוסף טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו
אוסף טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו
ניחוחות פרחוניים עזים להפליא,עם עקבות של יערה, צימוקים נדיבים, פירות חמים ודבש ושזיפים ירוקים. טעמים טריים, לא גמישים וגמישים עוזרים לאיזון ועושר היין.עשוי מענבי שרדונה ופינו נואר נבחרים הגדלים במיקרו אקלים המשובח ביותר בשמפניה. שרדונה נקטף מגרנד קרו של סי קאסטה דה בלאנס ופינו נואר מגיע מגרנד קרוס של מונטיין דה ריימס וקצה של ואל טוסה דה לה מרן.לאחר הקציר, ענבים נלחצים מיד בבתי העיתונות בכרמים. לחיצה ראשונה היא רק מיץ המשמש יין זה. התערובת היא לאחר התספוגה הראשונית, הקובוטה הסופית משלימה את התספוגה המשנית בבקבוק במרתפים הקרים של טייטינגר.על סבסטיולו סלגדוסבסטיולו סלגאדו נולד בשנת 1944 באיימור סקלס, ברזיל. הוא גדל במשפחה של שמונה ילדים בחווה של הוריו, והוא התלהב מהעולם הטבעי שסביבו, מהטיולים ביער, מביטים מהגבעות ומקשיבים לרכבות שהובילו את המינרלים המקומיים. לאחר שלמד כלכלה בבית הספר, החליט סבסטופולו לשנות קריירה ולהיות צלם, תוך התמקדות באהבתו לטבע. תצלומיו של סבסטיולו סלגאדו מבטאים טרגדיות אנושיות וסביבתיות, וית ' תמיד מצליחה למצוא יופי יוצא דופן, ובכך מציעה ניצוץ של תקווה. עבודתו מתמקדת במגוון הביולוגי של כדור הארץ, ומדגישה את מה שלא השתנה על ידי בני אדם. התצלום שנבחר לאוסף טייטינגר הוא הצהרה על מה הכי אוניברסלי ומקורי: חיים, פשוטים ושלווים.