עוגיות סוכר חומות II
זה יהיה להיט בחג המולד שלך. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם ביצים, תמצית vanillan, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: עוגיות חמאה חומות רכות, עוגיות סוכר חום חמאה, ו עוגיות סוכר חום וצבע אייל חום.
הוראות
מערבבים קיצור, חמאה או מרגרינה, סוכרים, ביצים ווניל ביסודיות. מערבבים בכל מטרה או קמח שלא ספג, סודה לשתייה ומלח.
להפוך את הבצק על לוח מקומח קלות. לעצב את הבצק לכדור עם ידיים מקומטות קלות, לחיצה על מנת להפוך את הבצק קומפקטי.
צורה כל חצי לתוך גליל 2 אינץ 'בקוטר וכ -8 אינץ' ארוך על ידי מתגלגל בעדינות בצק קדימה ואחורה על לוח מקומח.
רול בצק על לעטוף פלסטיק: לעטוף ולסובב מסתיים בחוזקה. הבצק יכול להיות בקירור עד 1 חודש או קפוא עד 3 חודשים.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
חותכים לגלגל לפרוסות 1/4 אינץ'. (אין צורך להפשיר בצק קפוא לפני חיתוך.)
מניחים פרוסות כ 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה ungreased.
אופים 9 עד 11 דקות. מיד להסיר עוגיות מאפייה על מתלה חוט.
מוסיפים 1 כוס מיני שבבי שוקולד למחצה ו 1 כוס אגוזים קצוצים עם הקמח.
שיבולת שועל-קוקוס: להפחית קמח 2 3/4 כוסות.
מוסיפים 1 כוס קוקוס פתיתי 1 כוס שיבולת שועל מהירה בישול עם הקמח.
מוסיפים 1 כוס דובדבנים מסוכרים שלמים, 1/2 כוס אגוזים קצוצים ו 1/2 כוס לחתוך למעלה מעורב פירות מסוכרים עם הקמח.