עוגיות סוכר מולסה
עוגיות סוכר דבשה דורש בערך 3 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, ציפורן טחון, ג'ינג'ר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות סוכר מולסה, עוגיות סוכר מולסה, ו עוגיות סוכר מולסה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את הקיצור במחבת גדולה על הכיריים, וקריר.
מוסיפים סוכר, ביצים ומולסה, מכים היטב.
בקערה נפרדת, לנפות מרכיבים יבשים יחד ולהוסיף למחבת.
מערבבים היטב ומקררים 3 שעות או לילה.
טופס לתוך כדורי אגוז בגודל.
מניחים על גיליון עוגיות משומן על 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 8-10 דקות.
לאחסן במיכל אטום כדי למנוע מקבל פריך מדי. אם הם מאבדים את הרכות שלהם, דרך קלה לשחזר אותו היא למקם פרוסה אחת של לחם טרי במיכל עם העוגיות במשך כמה שעות או לילה והם יהיו רכים שוב!