עוגיות סוכר מעוצבות לחג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מעוטר עוגיות סוכר חג. מתאים ל-36 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. אם יש לכם חלבונים מפוסטר ביצה, חמאה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו מעוטר עוגיות סוכר מגזרות, עוגיות סוכר לחג, ו עוגיות סוכר לחג (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך עוגיות: בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח; להפריש. בקערה גדולה, להכות יחד חמאה וסוכר עד אור ורך, על 3 דקות. מוכה בביצה, חלב, ווניל.
מוסיפים תערובת קמח ומכים עד רק בשילוב. מחלקים את הבצק לשניים, לעטוף בניילון נצמד, ולתת לנוח במקרר לפחות שעה אחת עד לילה.
התאם מתלה תנור למיקומים האמצעיים והעליונים וחמם מראש תנור ל 350 ° F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
פתח כדור בצק אחד. הבצק עדיין יהיה קצת דביק, אז הקפד לצפות משטח עבודה נקי עם קמח.
מרדדים בצק עם מערוך, מרפרף לעתים קרובות את הבצק ומחזיר את משטח העבודה.
מגלגלים את הבצק לעיגול בקוטר של בערך 10 אינץ 'ובעובי של 1 / 8 אינץ'.
לגזור צורות, ולאחר מכן להשתמש מרית מאפה להעביר עוגיות כדי להכין גיליונות אפייה.
אופים עוגיות עד הזהב בקצוות, על 12 דקות, בהתאם לגודל של חותכי (ראה הערה לעיל).
תן עוגיות מגניב במשך 5 דקות ולאחר מכן להעביר מתלה חוט לסיים קירור. חזור עם הבצק שנותר.
כאשר עוגיות התקררו לחלוטין, לעשות הדובדבן: בקערה גדולה, לטאטא יחד חלבונים ביצה ממתקים סוכר עד חלקה. לחלק את הדובדבן בין קערות רבות כמו שיש לך סוגים של צבע מאכל.
הוסף צבע מאכל של בחירה לכל קערה. לאחר לקשט עוגיות עם ציפוי וסוכריות, בואו לעמוד 1 שעה עבור הדובדבן להקשיח.