עוגיות סוכריה על מקל
סוכריה על מקל עוגיות לוקח בערך 3 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 12 מנות עם 469 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אפייה, מים, גלוקוז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. רק כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. עם כפית ציון 18%, המנה הזו לא כל כך גדולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגיות סוכריה על מקל, עוגיות סוכריה על מקל, ו עוגיות סוכריה על מקל.
הוראות
עוגיות: מחממים תנור ל 350 מעלות. חמאה תבנית. במיקסר המצויד בחיבור משוט (או בעזרת מערבל ידני), קרם את הסוכר, החמאה והקיצור עד לקבלת תערובת תפוחה.
מוסיפים את הביצה, הווניל ואבקת האפייה ומערבבים.
מוסיפים את הקמח ומערבבים. מעצבים את הבצק לדיסק שטוח גדול, לישה קצרה במידת הצורך להפגיש את הבצק. עוטפים בניילון נצמד ומצננים 1 עד 2 שעות.
על משטח מקומח קלות מרדדים את הבצק בעובי 1/4 אינץ'. בעזרת חותכי עוגיות או פחיות טונה ריקות חותכים עוגיות עגולות גדולות בקוטר של כ -3 סנטימטרים.
חותכים לב או עיגול ממרכז כל עוגיה שתמלא אחר כך בסירופ סוכרייה על מקל. החלק בזהירות את מקלות הפראייר מתחת לעוגיות ולחץ בעדינות את הבצק כלפי מטה וסביבו כדי לאבטח את המקל.
אופים עד להזהבה בהירה מאוד, 20 עד 25 דקות.
תן להתקרר לחלוטין על תבנית הסדין.
שלבו סוכר, גלוקוז ומים בסיר נקי ויבש וקטן המצויד במדחום ממתקים ובשלו על אש גבוהה. בזמן בישול סירופ הממתקים, שטפו מדי פעם את דפנות התבנית כדי למנוע התגבשות בעזרת מברשת נקייה טבולה במים. ללא ערבוב, מבשלים עד שהתערובת מגיעה ל -305 מעלות צלזיוס או סדק קשה במדחום הממתקים.
מסירים את הסיר מהאש וטובלים אותו באמבט קרח למשך 10 שניות להפסקת הבישול.
מוציאים את הסיר מאמבט הקרח ומוסיפים צבעי מאכל, מערבבים היטב כף עץ כך שהצבע יתפזר באופן שווה. כדי למנוע בועות אוויר, מערבבים בשני הכיוונים והקפידו לא לערבב יתר על המידה.
יוצקים את הסירופ לחור העוגיות. מצננים לפחות 20 דקות להתקשות. אחסן בכלי אטום.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "