עוגיות סנדוויץ ' Gingersnap עם ציפוי חמאה לימון
זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. אם יש לך מלח, סוכר חום, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגיות זנגביל רכות ולעיסות עם ציפוי לימון קרם חמאה, עוגיות סנדוויץ ' Gingersnap עם מילוי לימון, ו עוגיות סנדוויץ Funfetti עם ציפוי קרם חמאה וניל.
הוראות
בקערה גדולה, לנצח 1/2 כוס חמאה וסוכרים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך. לנצח מולסה ומים עד מעורבב (תערובת עשויה להיראות מקושקשת). במהירות נמוכה, פעימה בקמח, זנגביל, קינמון, סודה לשתיה, ציפורן ומלח. מחלקים את הבצק לשניים; לעטוף כל חצי בניילון נצמד. מקררים כ 2 שעות או עד צונן.
מחממים תנור ל 177°. גיליונות עוגיות קו עם נייר קלף בישול. על משטח משוריין היטב, לגלגל חצי הבצק בכל פעם עד עובי 1/8 אינץ ' (לשמור את הבצק שנותר בקירור).
חותכים עם חותך עוגיות עגול 2 אינץ'. באמצעות קצה גדול של קצה צנרת או חותך canap עגול 1/2 אינץ', לחתוך חור במרכז מחצית מגזרות. בזהירות להעביר גיליונות עוגיות, הצבת 1/2 אינץ ' זה מזה. לאסוף שאריות.
אופים 9 עד 12 דקות או עד להגדיר במרכז. מגניב 2 דקות; להסיר מגיליונות עוגיות כדי מדפי קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בקערה גדולה, לנצח את החומרים ציפוי במהירות בינונית עד אור ורך.
מורחים על 1 זיגוג כפית גדושה על כל עוגייה; למעלה עם עוגייה גזורה. אם תרצה, מפזרים קליפת לימון מגוררת נוספת על זיגוג במרכז.