קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות18
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות סנדוויץ ' מייפל

עוגיות סנדוויץ ' מייפל
עוגיות כריך מייפל עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 18 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל 179 קלוריות. מתכון זה מ טעם הבית דורש סוכר, חלב, סוכר קונדיטורים וחלמון ביצה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 10%. ציון זה לא כל כך סופר. נסו עוגיות סנדוויץ ' מייפל, עוגיות כריך קרם מייפל, ו עוגיות כריך קרם מייפל עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר חום עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית. מקציפים חלמון ביצה. מוסיפים בהדרגה קמח ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
צורה ל -1 אינץ'. ביצים. טובלים את החלקים בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
3
מניחים את צד הסוכר למעלה 2 אינץ'. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים. משטחים בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים בחום של 325 למשך 10-12 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הסר למתלים כדי להתקרר.
6
בקערה קטנה. מקציפים את חומרי המילוי לתערובת אחידה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מורחים על תחתית מחצית העוגיות; למעלה עם שאר העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
מורחיםמורחים

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות סנדוויץ'. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "