קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות סנדוויץ מלח ופלפל

עוגיות סנדוויץ מלח ופלפל
מנה אחת מכילה 184 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 36 מנות. אם 24 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגיות כריך מלח ופלפל יכול להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. 55 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך אבקת קקאו, פלפל, קיצור ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: עוגיות סנדוויץ מלח ופלפל, כריך עוף עם מלח וחומץ, ו כריך ביצה מקושקשת עם ארוגולן ומלח ים.

הוראות

1
כדי להפוך את העוגיות: בקערה גדולה, לנפות יחד את הקמח, מלח, פלר דה sel, פלפל לבן, אבקת קקאו. תניח בצד. 
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
(או או רגיל)(או או רגיל)
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
גליל פירותגליל פירות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה וסוכרים יחד עד אור ורך, על 3 דקות. לגרד את הקערה, ולהוסיף את החלמונים, אחד בכל פעם, מכות עד כל משולב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את הוניל והשוקולד המותך ומכים עד לצבע אחיד. לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה ולהכות שוב במשך 10 שניות. 
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים חצי מהרכיבים היבשים ומכים במשך 15 שניות. שוב, לגרד את הקערה, להוסיף את שאר החומרים יבשים להכות עד רק incorporated. באופן רופף לעצב את הבצק לשני כדורים, לעטוף אותם בחוזקה בניילון נצמד, ומקרר אותם לפחות 3 שעות. 
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף. 
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
לפתוח כדור בצק אחד ולחלק אותו לשתי מנות שוות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
מניחים את החלק הראשון על משטח עבודה מאובק קמח קלות ולהחזיר את השני למקרר. 
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
8
השתמש בידיים כדי ללוש את הבצק עד גמיש טופס לתוך דיסק קטן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
מגלגלים את הבצק לעובי של רבע אינץ'. זה יהיה קצת דביק, אז ייתכן שיהיה עליך להעיף וקלות קמח אותו כמה פעמים בזמן שאתה עובד. השתמש בחותך עוגיות עגול 2 אינץ 'כדי ליצור חולצות סנדוויץ' ותחתונים שלך, ולהעביר אותם לסדינים אפייה מוכן, משאיר על 1 אינץ ' של מקום סביב כל עוגייה. המשך את התהליך עם הבצק הנותר. שאריות בצק נוספות ניתן בקירור ולאסוף מחדש, אם תרצה בכך. 
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
10
מפזרים את צמרות העוגיות עם קצת פלר דה sel, ואז אופים אותם במשך 10 עד 12 דקות, סיבוב הסדינים באמצע זמן האפייה. החלק העליון של העוגיות צריך להיראות קצת יבש ואולי סדוק.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
מניחים את דפי האפייה על מדפי תיל להתקרר במשך 5 דקות. השתמש במרית כדי להעביר את העוגיות למדפים כדי להתקרר לחלוטין לפני מילוי אותם.  
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
12
כדי להפוך את מילוי וניל: בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף ההנעה, לנצח את קיצור החמאה עד גוש חינם וחלק.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מוסיף את הסוכר בשלושה חלקים, ערבוב כל חלק עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
14
מוסיפים את המלח, הוניל והרום ומכים שוב במשך 10 שניות. המילוי צריך להיות עבה אבל להפיץ (כמו החלק הפנימי של אוריאו). אם זה עבה מדי, להוסיף טיפה או שתיים של מים לפי הצורך. שמור הוספת מים כדי להגיע לעקביות הרצויה, אבל לא להוסיף יותר מדי מים או המילוי יהיה דק מדי. לחלופין, אם התערובת דקה מדי, מוסיפים כמה כפות סוכר של ממתקים. 
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
(או או רגיל)(או או רגיל)
דבש הדריםדבש הדרים
15
כדי להרכיב את עוגיות כריך מלח-N-פלפל: השתמש שקית בצק או כף קטנה כדי להחיל על 2 כפות של מילוי לצד השטוח של עוגייה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות חנוניםסוכריות חנונים
גליל פירותגליל פירות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
16
מניחים עוד עוגייה, צד שטוח למטה, על גבי. לחץ למטה מעט כך המילוי מתפשט לקצוות של העוגייה. חזור על הפעולה עד שכל עוגיות הכריך יהיו מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות חנוניםסוכריות חנונים
גליל פירותגליל פירות
17
תן להם להגדיר במשך כ -15 דקות לפני ההגשה. אחסן את העוגיות בטמפרטורת החדר במיכל אטום למשך עד 3 ימים. 
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות