עוגיות סנדוויץ מלח ופלפל
מנה אחת מכילה 184 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 36 מנות. אם 24 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגיות כריך מלח ופלפל יכול להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. 55 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך אבקת קקאו, פלפל, קיצור ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: עוגיות סנדוויץ מלח ופלפל, כריך עוף עם מלח וחומץ, ו כריך ביצה מקושקשת עם ארוגולן ומלח ים.
הוראות
כדי להפוך את העוגיות: בקערה גדולה, לנפות יחד את הקמח, מלח, פלר דה sel, פלפל לבן, אבקת קקאו. תניח בצד.
בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה וסוכרים יחד עד אור ורך, על 3 דקות. לגרד את הקערה, ולהוסיף את החלמונים, אחד בכל פעם, מכות עד כל משולב.
מוסיפים את הוניל והשוקולד המותך ומכים עד לצבע אחיד. לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה ולהכות שוב במשך 10 שניות.
מוסיפים חצי מהרכיבים היבשים ומכים במשך 15 שניות. שוב, לגרד את הקערה, להוסיף את שאר החומרים יבשים להכות עד רק incorporated. באופן רופף לעצב את הבצק לשני כדורים, לעטוף אותם בחוזקה בניילון נצמד, ומקרר אותם לפחות 3 שעות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
לפתוח כדור בצק אחד ולחלק אותו לשתי מנות שוות.
מניחים את החלק הראשון על משטח עבודה מאובק קמח קלות ולהחזיר את השני למקרר.
השתמש בידיים כדי ללוש את הבצק עד גמיש טופס לתוך דיסק קטן.
מגלגלים את הבצק לעובי של רבע אינץ'. זה יהיה קצת דביק, אז ייתכן שיהיה עליך להעיף וקלות קמח אותו כמה פעמים בזמן שאתה עובד. השתמש בחותך עוגיות עגול 2 אינץ 'כדי ליצור חולצות סנדוויץ' ותחתונים שלך, ולהעביר אותם לסדינים אפייה מוכן, משאיר על 1 אינץ ' של מקום סביב כל עוגייה. המשך את התהליך עם הבצק הנותר. שאריות בצק נוספות ניתן בקירור ולאסוף מחדש, אם תרצה בכך.
מפזרים את צמרות העוגיות עם קצת פלר דה sel, ואז אופים אותם במשך 10 עד 12 דקות, סיבוב הסדינים באמצע זמן האפייה. החלק העליון של העוגיות צריך להיראות קצת יבש ואולי סדוק.
מניחים את דפי האפייה על מדפי תיל להתקרר במשך 5 דקות. השתמש במרית כדי להעביר את העוגיות למדפים כדי להתקרר לחלוטין לפני מילוי אותם.
כדי להפוך את מילוי וניל: בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף ההנעה, לנצח את קיצור החמאה עד גוש חינם וחלק.
מוסיף את הסוכר בשלושה חלקים, ערבוב כל חלק עד רק בשילוב.
מוסיפים את המלח, הוניל והרום ומכים שוב במשך 10 שניות. המילוי צריך להיות עבה אבל להפיץ (כמו החלק הפנימי של אוריאו). אם זה עבה מדי, להוסיף טיפה או שתיים של מים לפי הצורך. שמור הוספת מים כדי להגיע לעקביות הרצויה, אבל לא להוסיף יותר מדי מים או המילוי יהיה דק מדי. לחלופין, אם התערובת דקה מדי, מוסיפים כמה כפות סוכר של ממתקים.
כדי להרכיב את עוגיות כריך מלח-N-פלפל: השתמש שקית בצק או כף קטנה כדי להחיל על 2 כפות של מילוי לצד השטוח של עוגייה.
מניחים עוד עוגייה, צד שטוח למטה, על גבי. לחץ למטה מעט כך המילוי מתפשט לקצוות של העוגייה. חזור על הפעולה עד שכל עוגיות הכריך יהיו מוכנות.
תן להם להגדיר במשך כ -15 דקות לפני ההגשה. אחסן את העוגיות בטמפרטורת החדר במיכל אטום למשך עד 3 ימים.