קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות54
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות עדשים

עוגיות עדשים
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: עוגיות עדשים, עוגיות עדשים, ו עוגיות עדשים חמאת בוטנים שוקולד ללא אפייה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
* הערה של קוק: אם תרצה, ניתן להחליף רבע מקמח החיטה המלאה בקמח עדשים בעוגיה צפופה וחזקה יותר
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
4
בקערה בינונית, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, מלח, קינמון ואולספייס.
מרכיבים שתצטרך
5
בקערה של מערבל לעמוד עם מצורף מקצף, שמנת יחד את הסוכר והחמאה במהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הביצה ומערבבים עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיף את פירה וניל עדשים ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיף את תערובת הקמח להתמזג על מהירות נמוכה עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
9
הסר את הקערה מן המיקסר ומערבבים את שיבולת השועל, פירות יבשים וקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
10
יוצרים את הבצק לכדורים כ -2 כפיות בגודל ומניחים על תבנית אפייה עם נייר קלף, ומשאירים כ -1 אינץ ' של מקום בין לבין.
מרכיבים שתצטרך
11
אופים במשך 15 עד 17 דקות, או עד טמפרטורה פנימית של 195 מעלות F הוא הגיע על מדחום מיידי לקרוא.
12
בסיר קטן מעל חום בינוני, לשלב את העדשים והמים. להביא רתיחה, כיסוי, ומבשלים במשך 30 עד 40 דקות, או עד עד עדשים במכרז.
מרכיבים שתצטרך
13
הסר מהחום ומחית. אם אתה משתמש באופן מיידי, תן מגניב. המחית עשויה להיות מאוחסנת במקרר במשך 3 עד 4 ימים או במקפיא במשך 2 עד 3 חודשים.