עוגיות: עוגיות טגלונג תוצרת צופים תוצרת בית
מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח, חמאת בוטנים עם שמנת ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה הוא אהב על ידי 654 אוכל וטבחים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו Cakespy: עוגיות תוצרת בית לעשות-Si-Dos בצופים, Cakespy: עוגיות תוצרת בית Samoas ילדת צופים, ו ילדת צופים קוקי טגלונג עוגות ברים (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את בסיס העוגיות. באמצעות חיבור ההנעה במערבל לעמוד, קרם את החמאה והסוכר עד אור ורך.
בקערה נפרדת, לנפות יחד את הקמח והמלח. ב 2-3 במרווחים, מערבבים לתוך תערובת החמאה, מגרד את הצדדים של הקערה מדי פעם.
מוסיפים את הקרם ווניל; מערבבים רק עד incorporated.
לעטוף את הבצק בניילון נצמד (להפריד אותו לשני כדורי בצק אם קל יותר לטפל בדרך זו) ולקרר במשך 2-3 שעות, עד שהוא מאוד מוצק.
מחממים את התנור ל 177°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
צובטים חתיכות בצק, ומתגלגלים למעגלים של 1 אינץ ' בערך. קל לשטח כל כדור עם היד שלך, מנסה להבטיח כי הקצוות לא לפצח יותר מדי.
מניחים את סיבובים של בצק על יריעות העוגיות מוכן, משאיר על סנטימטר בין (הם יתפשטו קצת, אבל לא יותר מדי).
אופים במשך 10-12 דקות, או עד שיש להם גימור משעמם על גבי והם רק זהב על הקצוות.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך כ 5 דקות על הסדין. ברגע שהם לא חמים מדי, באמצעות אגודל או האחורי של כף קטנה, לעשות הזחה בכל עוגייה (הם עדיין צריכים להיות רכים למדי, אז זה צריך להיות קל להכניס אותם מבלי לשבור אותם). תשאיר אותם בדיוק איפה שהם כרגע.
בסיר בינוני, להמיס את חמאת הבוטנים על חום נמוך עד שהוא נוזל סמיך, מעורבב בקלות.
מוסיף את הסוכר של ממתקים ומערבבים עד incorporated.
מוסיף את וניל האחרון, ערבוב עד incorporated.
תן לו לשבת במשך כ 10 דקות; התערובת תתחיל להתעבות קצת.
מניחים כפית (קצת פחות או יותר, על הטעם שלך) של תערובת חמאת בוטנים בהזנה על כל עוגייה.
עדיף להשתמש בדוד כפול כדי להמיס את השוקולד שלך בשלב זה. באופן אישי, אין לי אחד, אז המסתי אותו ישירות בסיר בינוני על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות מאוד כדי לשמור על התערובת מלצרוב את תחתית המחבת.
כדי לצפות את העוגיות, להחזיק כל עוגייה על מזלג (כך שהוא יושב על הקוצים) ביד אחת, ועם היד השנייה שלך, באמצעות כף, לתת לתערובת השוקולד לטפטף על גבי העוגייה עד מצופה. השתמש בכפית שלך כדי "לגרד" בעדינות את הציפוי כך שהוא מכסה את כל העוגייה; תן קצת שוקולד לטפטף, ולאחר מכן למקם את עוגיות מצופה שוקולד על גיליון נייר שעווה, סיליקון nonstick, או אפילו רדיד אלומיניום, ולתת להגדיר עבור 2-3 שעות לפני ההנאה.