עוגיות עוגיית נוטלה
אם יש לך שוקולד צ'יפס, חמאה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות חמאה ממולאות בנוטלה, עוגיות חמאה עם נוטלה, בננות ושקדים, ו עוגיית מוקה עם נוטלה.
הוראות
במערבל לעמוד, להכות חמאה וסוכר ' קונדיטורים יחד במהירות בינונית, עד התערובת חלקה מאוד. מקציפים וניל ונוטלה. הפחת את מהירות המיקסר לנמוך והוסף בקמח, ערבוב עד שהבצק מתאחד.
אסוף בצק והנח בין שני גיליונות נייר קלף.
מגלגלים את הבצק לצורה מלבנית בעובי 1/4 אינץ'.
מקררים את הבצק למשך 2 שעות לפחות (העברתי את נייר הקלף והבצק על גבי גיליון עוגיות לתמיכה ודחפתי אותו למקרר כך שהבצק לא יישבר/יתכופף).
לאחר הבצק הוא מוצק, מחממים את התנור ל 163°.
חותכים את הבצק לתוך 1 1/2 אינץ 'x 1 מלבנים אינץ'.
אופים במשך 18 עד 20 דקות, עד העוגיות להפוך חום בקצוות.
תן לעוגיות להתקרר לפני ההגשה. לאחסן במיכל אטום.