עוגיות עוגת גזר
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 124 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-24 מנות. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-999 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סוכר חום, שיבולת שועל מיושנת, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגיות עוגת גזר, עוגיות עוגת גזר, ו עוגיות עוגת גזר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, קינמון, אגוז מוסקט, הל, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, להכות יחד חמאה וסוכר חום עם כף עץ עד רכות, על 3 דקות. מוכה בביצה ובוניל.
מוסיפים מרכיבים יבשים לקערה ומכים עד רק בשילוב. מערבבים גזר, צימוקים, שיבולת שועל ואגוזים עד מופץ באופן שווה לאורך הבצק. מכסים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לצנן במקרר למשך 30 דקות.
התאם את מתלה התנור למיקום העליון והאמצעים וחימם מראש את התנור ל-350°F.
שים סוכר בקערה רדודה. קח כפית גדושה של בצק ולהתגלגל לכדור. מגלגלים בעדינות את הכדור בסוכר ואז מניחים על תבנית אפייה. חזור עם הבצק שנותר.
אופים עוגיות עד הזהב, 15-17 דקות.
תן לעוגיות להתקרר במשך 10 דקות על תבנית האפייה לפני העברה למתלה תיל כדי לסיים קירור.
תן לעוגיות להתקרר לחלוטין לפני האוכל.