עוגיות פאדג'עם סירופ זהב
עוגיות פאדג'עם סירופ זהב הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 249 קלוריות. אם יש לך סוכר מגורען, שוקולד, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סירופ זהוב מאודה ספוג, בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche, ו בראוניז פאן אחד (בראוניז שוקולד משולשים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 9 אינץ ' מחבת מתכת מרובע עם לסכל לרסס עם ספריי בישול.לנפות יחד קמח, אבקת קקאו ומלח. תניח בצד.ממיסים שוקולד על גבי דוד כפול או להמיס בקערת מתכת להגדיר מעל (אבל לא נוגע) סיר של מים רותחים בקושי.מקציפים חמאה וסוכרים בקערת ערבוב גדולה באמצעות מהירות גבוהה של מערבל חשמלי. מקציפים בסירופ וניל וזהב. כאשר שמנת, להכות ביצים, להכות ביסודיות אחרי כל ביצה.מקציפים את השוקולד המומס, מגרדים את הצדדים של הקערה.
מוסיפים תערובת קמח ושוקולד צ ' יפס, ערבוב עד הקמח מעורבב (לא לנצח).
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים על המדף המרכזי של התנור במשך 35 דקות או עד בראוניז מופיעים להגדיר. מגניב על מדף במשך 1 שעה או עד בראוניז הם מגניבים מספיק כדי להעביר למקרר.
העברה למקרר וצינה במשך 1 או 2 שעות.הרם בראוניז ממחבת על ידי רדיד אחיזה.
מניחים על גיליון עוגיות וחותכים לריבועים.עושה 16 קטן או 9 גדול