עוגיות פאי דלעת
, המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 51 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 24 מנות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכי לחנות וקחי אם יש לכם עוגיות סוכר, פשטידת דלעת, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בנדיבות לרסס ישבנים וצדדים של 24 כוסות מאפין בגודל רגיל עם ספריי בישול.
מניחים תערובת עוגיות בקערה גדולה.
חותכים בחמאה ו 4 עוז גבינת שמנת, באמצעות בלנדר מאפה או מזלג, עד התערובת מתפוררת. (אין לערבב.) מילואים 1 תערובת עוגיות כוס לציפוי; להפריש. בחוזקה לחץ על 2 כפות שנותרו תערובת עוגיות באופן שווה לתוך החלק התחתון של כל כוס מאפין.
בקערה קטנה, להוסיף 3 עוז גבינת שמנת ומערבבים עד חלקה.
מוסיפים את שאריות חומרי מילוי הדלעת; מערבבים היטב.
מקום 1 כפית מעוגלת מילוי דלעת במרכז כל עוגייה.
מפזרים כל אחד עם 2 כפיות ציפוי עוגיות שמורות.
אופים 18 עד 20 דקות או עד הקצוות של עוגיות הם חום זהוב. מגניב לחלוטין במחבת, כ -30 דקות. הפעל מרית מתכת סביב קצה של עוגיות מאפין פח כדי לשחרר.