עוגיות פוינסטיה
עוגיות פוינסטיה דורשות בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 3 גרם חלבון , 14 גרם שומן ובסך הכל 326 קלוריות . תמורת 48 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. אם יש לכם שמנת, סודה לשתייה, ציפוי וניל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזו. זה עובד היטב כקינוח לא יקר. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון קאפקייקס שוקולד חם מנטה , קאפקייקס קפה שקדים עם ליקר קאלואה וקאפקייקס שמחת שקדים .
הוראות
בקערה קיצור שמנת וסוכר. טורפים פנימה את הביצה והוניל.
מוסיפים חמאה ושמנת חמוצה.
מערבבים את הקמח, הקקאו והסודה לשתייה; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם מים.
ממלאים כוסות מאפינס מרופדות בנייר בשני שליש.
אופים ב-350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא. קאפקייקס פרוסט.
עקוב אחר דפוס עלי כותרת מימין על נייר שעווה; לִגזוֹר.
חותכים עלי כותרת מקרטון. השתמשו בעלי כותרת קרטון מסכין חדה כדי לחתוך 15 עלי כותרת מכל גליל פרי. מסדרים שישה עלי כותרת על כל קאפקייק. השתמשו בציפוי כדי לחבר שלוש סוכריות לכל פוינסטיה.