עוגיות פטה-אורגנו
ביסקוויטים פטה-אורגנו עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 659 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא מספק כ 4 מנות . גשו לסופר וקנו חמאה, אורגנו, חלב-חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. עם כפית ציון של 82% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: רוטב אורגנו-פטה, אספרגוס עם פטן ואורגנו, ו אורגנו, פיטן וסלט עגבניות.
הוראות
מערבבים גבינת פטה מתפוררת ואורגנו מיובש עם קמח בקערה גדולה.
חותכים חמאה עם סכין חדה או בלנדר מאפה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מפזרים פרוסות חמאה על תערובת הקמח; לזרוק חמאה עם קמח.
חותכים חמאה לקמח עם בלנדר מאפה עד מתפורר תערובת דומה אפונה קטנה. כיסוי וצינה 10 דקות.
להוסיף חלב חמאה, ערבוב רק עד מרכיבים יבשים הם לחים.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש 3 או 4 פעמים, בהדרגה הוספת קמח נוסף לפי הצורך. עם ידיים מקורנות, לחץ או לטפוח בצק לתוך מלבן עבה 3/4 אינץ '(כ 9 x 5 אינץ').
מפזרים מעל הבצק קמח נוסף. מקפלים את הבצק על עצמו ב -3 חלקים, החל מ -1 קצה קצר. (לקפל מלבן בצק כאילו קיפול פיסת נייר בגודל מכתב.) חזור על התהליך כולו 2 פעמים נוספות, החל לחיצה לתוך מלבן בצק עבה 3/4 אינץ '(כ 9 x 5 אינץ').
לחץ או לטפוח בצק לעובי 1/2 אינץ 'על משטח מקומח קלות; לחתוך עם חותך עגול 2 אינץ', ולמקם, זה לצד זה, על נייר קלף-מרופד או משומן קלות מחבת ג ' לי רול. (סיבובי בצק צריכים לגעת.)
אופים ב 450 במשך 13 עד 15 דקות או עד השחמה קלה.
הסר מהתנור; מברשת עם 2 כפות. חמאה מומסת.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בקמח חיטה רכה שושן לבן עצמי עולה.