עוגיות פינה קולדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות פינה קולדה. מנה אחת מכילה 542 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם קמח, תמצית vanillan, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגיות פינה קולדה, Pina Colada Cupcakes, ו עוגיות פינה קולדה (מתכונים דומים).
הוראות
קו 12 כוס מאפין פח עם נייר או רדיד אלומיניום.
בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם עמילן התירס, אבקת אפייה ומלח.
בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, לנצח את הסוכר עם הביצים תמצית וניל במהירות בינונית גבוהה עד חלקה מעובה מעט, על 3 דקות.
מוסיפים את החמאה והשמן ומכים עד incorporated, גירוד התחתון בצד של הקערה.
מוסיפים את המרכיבים היבשים והחלב ב -3 קבוצות מתחלפות, מכים היטב בין תוספות. בזהירות לשפוך את הבלילה לתוך שימורי מאפין מרופדים, ממלא אותם כשני שלישים מלאים.
אופים את הקאפקייקס במרכז התנור במשך 20 עד 23 דקות, עד קפיצי ו tester קיסם או עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו cupcakes להתקרר מעט בקופסת המאפין, ולאחר מכן להעביר אותם מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
בסיר קטן, לשלב את הסוכר מגורען עם המים ולהביא לרתיחה על חום גבוה בינוני, ערבוב כל הזמן עד שהסוכר מומס, 2 עד 3 דקות.
בקערה גדולה של מיקסר חשמלי עומד, להכות את החלבונים ביצה עם צביטות של שמנת טרטר ומלח עד פסגות רכות טופס.
עם המיקסר במהירות בינונית, בזהירות לשפוך את סירופ סוכר חם לתוך חלבונים ביצה. להמשיך להכות את הזיגוג עד מגניב billowy, על 5 דקות.
מערבבים את הזיגוג עם הקוקוס, אגוזי מקדמיה ואננס מסוכר.
מורחים את הציפוי על עוגות מקורר ומגישים.