עוגיות פלורנטין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות פלורנטין. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 108 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגיות פלורנטין, עוגיות תחרה פלורנטין, ו עוגיות פלורנטין Amaretto (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למיקומים עליונים-בינוניים ותחתונים וחימום מראש ל 177°. קו שני גיליונות אפייה עם liners silipat (ראה הערה). בקערה בינונית, לשלב שקדים, קמח, גרידה, ומלח; להפריש.
בסיר בינוני, לשלב חמאה, סירופ תירס, שמנת כבדה, וסוכר מעל חום גבוה בינוני. מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם. לאחר רותחים, תן להרתיח קשה במשך 1 דקה, ואז לקחת את החום, מערבבים וניל, ויוצקים על תערובת אגוז. מערבבים לשלב.
כאשר הבצק קר מספיק כדי להתמודד, לגרוף לתוך כפות מעוגלות לרדת על גיליונות אפייה מוכנים לפחות 2 1/2 אינץ ' זה מזה.
אופים עד זהוב ושטוח, 10 עד 12 דקות.
תן מגניב לחלוטין ואז בעדינות להסיר מן תבנית אפייה.