עוגיות פקאן
עוגיות פקאן יכולות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 44 מנות. עם 81 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, ביצה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו עוגיות פקאן, עוגיות פקאן, ו עוגיות פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים את המתלים לחלק את התנור לשלישים.
לטאטא את הקמח, מלח, וסודה לשתייה יחד בקערה בינונית עד סודה סודה לשתייה; להפריש.
מניחים את החמאה והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט. הכה במהירות בינונית עד מואר בצבע ורך, על 3 דקות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט עם מרית גומי.
מוסיף את הביצה, וניל, ומים, להחזיר את המיקסר למהירות בינונית, והכה עד incorporated, על 1 דקה (התערובת תיראה מקושקשת).להפחית את מהירות המיקסר נמוך ולאט לאט להוסיף את תערובת הקמח עד רק בשילוב. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט עם מרית גומי. להחזיר את המיקסר למהירות נמוכה, להוסיף את הפקאן, ולערבב עד רק בשילוב.טופס את הבצק לתוך כדורי 1 אינץ ולמקם אותם על 2 ungreased אפייה גיליונות, ריווח אותם על 1 1/2 אינץ ' זה מזה (כ 22 לכל גיליון). באמצעות הידיים שלך, בעדינות לשטח את הכדורים לתוך דיסקים על 1/4 אינץ 'עבה 1/2 אינץ' רחב. (העוגיות לא יתפשטו בזמן שהם אופים, כך שהם יכולים להיות קרובים למדי זה לזה.)
מניחים את שני הסדינים בתנור ואופים במשך 10 דקות. סובב את הסדינים מלפנים לאחור ומלמעלה לתחתית ואופה עד הקצוות של העוגיות רק מתחילים חום, על 10 עד 12 דקות יותר.באמצעות מרית שטוחה, להעביר את העוגיות מתלה חוט להתקרר לחלוטין, על 15 דקות. לאחסן בטמפרטורת החדר במיכל אטום עד 3 ימים.