עוגיות פקאן במאפה גבינת שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Tassies פקאן במאפה גבינת שמנת. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 79 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, מלח, מרגרינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: גבינת שמנת-מאפה פקאן, טאסי פקאן, ו טאסי פקאן.
הוראות
כדי להכין מאפה, כפית קלות קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, 1 כף סוכר, וקורטוב של מלח בקערה קטנה.
מערבבים גבינת שמנת, חמאה וחלב בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד היטב מעורבב.
להוסיף תערובת קמח; לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב (תערובת יהיה מתפורר). הקש תערובת קמח לכדור.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש קלות 3 עד 4 פעמים. מחלקים את הבצק ל-24 מנות.
מניחים 1 חלק בצק לתוך כל 24 כוסות מאפין מיניאטורי מצופה ספריי בישול. לחץ על הבצק למטה ולמעלה הצדדים של כוסות, באמצעות אצבעות מקומטות קלות.
כדי להכין מילוי, לחלק פקאן באופן שווה בין כוסות מאפין.
מערבבים סוכר חום ושאר החומרים; כפית על 2 כפיות מילוי מעל פקאנים בכל כוס מאפין.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד מאפה הוא השחמה קלות ומילוי הוא נפוח. להתקרר בכוסות במשך 10 דקות על מתלה תיל. הפעל סכין סביב הקצה החיצוני של כל tassie; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.