עוגיות פקאן תחרה אני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות תחרה פקאן אני. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 87 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. . אם יש לכם חמאה, שיבולת שועל בישול, פקאןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 10%. נסו עוגיות פקאן-תחרה של ג'ון, עוגיות תחרה של Gg, ו עוגיות תחרה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו 2 יריעות עוגיות עם רדיד אלומיניום. בקערת ערבוב קטנה, לנפות את הקמח.
תוסיף את אגוזי הפקאן והשיבולת שועל.
בסיר מעל חום בינוני, לשלב את סירופ תירס, סוכר חום, חמאה. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. מערבבים בתערובת וניל וקמח. מערבבים עד היטב מעורבב.
התערובת תהפוך אטומה. טיפה על ידי כפית על גבי גיליונות עוגיות על 3 סנטימטרים זה מזה.
אופים במשך 9 דקות או עד סט וזהב. כאשר נעשה זאת, להחליק לסכל על מדפי תיל ולאפשר עוגיות להתקרר. מחדש קו יריעות עוגיות עם נייר חדש עבור אצווה הבאה. לקלף עוגיות מנייר כסף כאשר מגניב.