עוגיות פתית שלג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות פתית שלג. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 129 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו ביצים, אבקת סוכר, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות פתית שלג, עוגיות פתית שלג, ו עוגיות פתית שלג (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים סוכר מגורען, חמאה, וניל וביצים עד מעורבב היטב. מערבבים בקמח, אבקת אפייה ומלח. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה אבל לא יותר מ 24 שעות.
מחממים תנור ל 400ºF. על משטח מקומח קל, מגלגלים כשליש מהבצק בעובי 1/8 אינץ'.
חותכים עם 1 1/2 ל 2 אינץ ' חותך עוגיות בצורת כוכב.
מניחים 1 אינץ ' בנפרד על גיליון עוגיות ungreased.
אופים על 6 דקות או עד חום בהיר.
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות. חזור עם הבצק שנותר.
בקערה בינונית, מערבבים את כל מרכיבי הזיגוג למעט גבישי סוכר גסים עד חלקה, מבריק ו pourable.
מקום מקורר עוגיות יחד בזוגות עם זיגוג 1 כפית, עם נקודות של קובץ cookie העליון בין נקודות של קובץ cookie תחתון.
מניחים עוגיות על מתלה קירור על גיליון עוגיות כדי לתפוס זיגוג עודף.
יוצקים 1 זיגוג כף באופן שווה על גבי הצדדים של כל עוגייה, זיגוג רק כמה בזמן. כאשר זיגוג מוגדר אבל עדיין רך, להעביר עוגיות למדף אחר או נייר שעווה; מפזרים גבישי סוכר. (מדי פעם להסיר זיגוג מתוך גיליון עוגיות, ולהוסיף כמה טיפות של מים חמים לפי הצורך כדי להפוך זיגוג חלק ודק מספיק כדי לשפוך; להמשיך זיגוג.)
בקערה קטנה, לערבב חומרי ציפוי להכנת ציפוי שניתן לטפטף בקלות או להשתמש בשקית לקשט, עדיין מחזיק את צורתו. פתיתי שלג צינור עיצובים על עוגיות.
תן עוגיות להתייבש לחלוטין לפני אחסון.