עוגיות פתית שלג
עוגיות פתיתי שלג עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 1388 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם ציפוי מרנג, סוכר, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 12 דקות. נסו עוגיות פתית שלג, עוגיות פתית שלג, ו עוגיות פתית שלג (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב קמחים, אבקת אפייה, ומלח.
בקערה גדולה, לשלב סוכר, שמן, חמאה; להכות עם מערבל לעמוד או יד במהירות נמוכה עד מעורבב (כ 3 דקות). הגדל מהירות גבוהה; הכה עד אור שמנת (כ 3 דקות), מדי פעם גירוד בצד של קערה עם מרית גומי. להפחית את המהירות נמוכה; להוסיף חלבונים ביצה וניל, להכות עד חלקה.
להוסיף תערובת קמח לתערובת סוכר; לנצח רק עד מעורבב.
מחלקים בצק לשניים; לשטח כל חצי לדיסק. לעטוף כל דיסק בניילון נצמד; לקרר 2 שעות או עד הבצק הוא מוצק מספיק כדי לגלגל.
באמצעות מערוך מקורנן, לגלגל דיסק בצק 1 עד 1/8 אינץ ' עבה על משטח מקומח קלות. השתמש חותכי עוגיות לחתוך עוגיות רבות ככל האפשר. עם מרית מקומטת קלות, מניחים עוגיות 1 אינץ ' בנפרד על תבנית אפייה גדולה ungreased.
אופים עוגיות עד השחמה קלה (כ 10-12 דקות).
העברת עוגיות מתלה תיל; מגניב. למעלה עם ציפוי מקצפת. חזור על הנוהל עם בצק שנותר קישוטים.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות עובדות ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה, ופרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "