קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיות צ'דר וחלפיניו

עוגיות צ'דר וחלפיניו
עוגיות צ'דר וחלפיניו וביסקוויטים חלפיניו ניתן להכין בעוד כ-25 דקות. מנה אחת מכילה 238 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 10 . זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מתכון זה מתוך מתכונים פשוט דורש קמח, ארוחה תירס טחון, חלפיניו, וגבינת צ'דר חדה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. נסו עוגיות צ'דר חלפיניו, עוגיות צ'דר חלפיניו, ו עוגיות צ'דר-חלפיניו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 218° (220°C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לטאטא מרכיבים יבשים, להוסיף גבינה jalapeños: בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, פולנטה, מלח, סוכר, קאיין, ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים ב 1 1 1/4 כוסות של גבינת צ ' דר מגוררת וjalapeños לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר גרוסהגבינת צ ' דר גרוסה
4
מוסיפים את הקרם: לעשות גם במרכז תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
יוצקים את השמנת למרכז הבאר ואת הידיים (הנקיות) שלך כדי להפגיש בעדינות את החומרים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
6
אם אתה צריך להוסיף קצת יותר שמנת ואז לעשות זאת טפטוף זעיר בכל פעם. אתה רק רוצה שהכל ירטב מספיק כדי שהבצק יהיה דביק וגושי.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
7
ללוש את הבצק, בדיוק מספיק: להפוך את הבצק החוצה על פני השטח מאובק קלות בקמח. ללוש את הבצק רק כמה פעמים-אולי רק שלוש או ארבע דחיפות. אתה רק רוצה שזה פשוט לבוא יחד. (ללוש יתר יגרום עוגיות מוצקות, צפופות יותר.)
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
8
לגזור צורות ביסקוויט: ליצור את הבצק לתוך דיסק על 3/4 אינץ 'עד אינץ' עבה. השתמש חותך ביסקוויט (או כוס מיץ קטן) לחתוך צורות ביסקוויט עגולות מתוך הדיסק.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
9
שלב את הבצק שנשאר ולהמשיך ליצור צורות ביסקוויט עגולות קטנות עד הבצק משמש למעלה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1
מניחים על תבנית אפייה מצופה סיליקון או קלף, עם לפחות סנטימטר או שניים בין הביסקוויטים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
מברשת את צמרות הביסקוויטים עם קצת יותר שמנת. למעלה את הביסקוויטים עם קמצוץ של הגבינה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1
אופים ב 218° (220°C) במשך 11-12 דקות או עד הזהב והגבינה נמסה יפה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה