עוגיות צ'דר וחלפיניו
עוגיות צ'דר וחלפיניו וביסקוויטים חלפיניו ניתן להכין בעוד כ-25 דקות. מנה אחת מכילה 238 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 10 . זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מתכון זה מתוך מתכונים פשוט דורש קמח, ארוחה תירס טחון, חלפיניו, וגבינת צ'דר חדה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. נסו עוגיות צ'דר חלפיניו, עוגיות צ'דר חלפיניו, ו עוגיות צ'דר-חלפיניו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218° (220°C).
לטאטא מרכיבים יבשים, להוסיף גבינה jalapeños: בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, פולנטה, מלח, סוכר, קאיין, ואבקת אפייה.
מערבבים ב 1 1 1/4 כוסות של גבינת צ ' דר מגוררת וjalapeños לקוביות.
מוסיפים את הקרם: לעשות גם במרכז תערובת הקמח.
יוצקים את השמנת למרכז הבאר ואת הידיים (הנקיות) שלך כדי להפגיש בעדינות את החומרים.
אם אתה צריך להוסיף קצת יותר שמנת ואז לעשות זאת טפטוף זעיר בכל פעם. אתה רק רוצה שהכל ירטב מספיק כדי שהבצק יהיה דביק וגושי.
ללוש את הבצק, בדיוק מספיק: להפוך את הבצק החוצה על פני השטח מאובק קלות בקמח. ללוש את הבצק רק כמה פעמים-אולי רק שלוש או ארבע דחיפות. אתה רק רוצה שזה פשוט לבוא יחד. (ללוש יתר יגרום עוגיות מוצקות, צפופות יותר.)
לגזור צורות ביסקוויט: ליצור את הבצק לתוך דיסק על 3/4 אינץ 'עד אינץ' עבה. השתמש חותך ביסקוויט (או כוס מיץ קטן) לחתוך צורות ביסקוויט עגולות מתוך הדיסק.
שלב את הבצק שנשאר ולהמשיך ליצור צורות ביסקוויט עגולות קטנות עד הבצק משמש למעלה.
מניחים על תבנית אפייה מצופה סיליקון או קלף, עם לפחות סנטימטר או שניים בין הביסקוויטים.
מברשת את צמרות הביסקוויטים עם קצת יותר שמנת. למעלה את הביסקוויטים עם קמצוץ של הגבינה הנותרת.
אופים ב 218° (220°C) במשך 11-12 דקות או עד הזהב והגבינה נמסה יפה.