עוגיות צ'יפס דובדבן קפוא
עוגיות צ'יפס דובדבן חלביות עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל 152 קלוריות. מתכון זה משמש 42. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לכו לחנות ואספו סודה לשתייה, שמנת, סוכר של קונדיטורים ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון 7%, המנה הזו ניתנת לשיפור. נסו עוגיות מנטה שוקולד צ'יפס חלביות, פתיתים חלביים עוגיות שוקולד צ'יפס לבן, ו עוגיות שוקולד צ'יפס עבור מתכונים דומים.
הוראות
מסננים דובדבנים, שומרים 1 כף מיץ לציפוי. קוצצים דובדבנים ומייבשים; מניחים בצד. בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר. מקציפים ביצה וניל.
שלב את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם שמנת חמוצה. מערבבים פנימה דובדבנים.
זרוק על ידי כפות 2 ב. בנפרד על גבי ניירות אפייה משומנים.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 12-15 דקות או עד להשחמה קלה.
לציפוי, בקערה, שלבו את סוכר הקונדיטורים, השמנת החמוצה ומיץ הדובדבנים השמור עד לקבלת תערובת חלקה.
מפזרים סוכר צבעוני אם רוצים.