עוגיות צימוקים
עוגיות צימוקים יכולות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה מספק 14 מנות. עם 417 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, חמאה, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות צימוקים, עוגיות צימוקים, ו עוגיות קינמון וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
שלב 4 כוסות קמח, 2 כפות סוכר, אבקת האפייה, ומלח במערבל חשמלי מצויד מצורף משוט. מערבבים את החמאה הקרה במהירות הנמוכה ביותר ומערבבים עד שהחמאה נמצאת בחתיכות בגודל אפונה.
מערבבים את הביצים ושמנת כבדה ומוסיפים במהירות לתערובת הקמח / חמאה.
מערבבים את הצימוקים ו 1 כף קמח ולאחר מכן מוסיפים את הבצק ומערבבים במהירות. הבצק עשוי להיות קצת דביק.
לזרוק את הבצק החוצה על משטח מקומח ולוודא שהוא משולב היטב. קמח את הידיים ואת מערוך לגלגל את הבצק עד 3/4 אינץ 'עד 1 אינץ' עבה. אתה תראה גושי חמאה בבצק.
חותכים לריבועים עם חותך 4 אינץ ' ולאחר מכן לחתוך בחצי באלכסון כדי להפוך את המשולשים.
מניחים על גיליון עוגיות מרופדות בנייר קלף.
מברשת את הלחמניות עם לשטוף את הביצה ומפזרים סוכר.
אופים במשך 20 עד 25 דקות עד החיצוניות הם פריך ואת הקרביים נעשים.