עוגיות צימוקים שומשום
עוגיות צימוקים שומשום דורשות בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם התרשם מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. אם יש לכם שומשום, קמח אורז חום, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כלמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה מוצק. נסו צלעות טלה שומשום עם רוטב דבש צימוקים, עוגיות תמרים וצימוקים מתובלות (המכונה גם עוגיות נזיר), ו עוגיות צימוקים רום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
הביאו 3/4 כוס מים לרתיחה והוסיפו את הצימוקים. כשהמים חוזרים לרתיחה מכבים את האש.
תנו לצימוקים להשמין לפחות 10 דקות.
מסננים היטב את הצימוקים ואז קוצצים אותם גס.
צולים את השומשום על ידי ערבוב בעזרת כף עץ במחבת מטגנת כבדה על אש בינונית.
קולים עד שהזרעים מתחילים להתפצח, פופ וריח קלוי; כ -10 דקות.
שלב קמח אורז, שיבולת שועל, מלח ושומשום קלוי. מערבבים מיץ תפוחים, שמן ווניל לתערובת הקמח.
יוצרים את הבצק ל 8 כדורים גדולים.
הניחו כל כדור על יריעות עוגיות משומנות או נייר אפייה. הרטיבו את האצבעות ושטחו כל כדור עד שהוא בעובי 1/2 אינץ'.
אופים 25 דקות או עד להזהבה.
בואו להתקרר על מחבתות לפני הסרת.