עוגיות צימוקים שיבולת שועל הטוב ביותר אי פעם
עוגיות צימוקים שיבולת שועל הטוב ביותר אי פעם יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 24 מנות עם 216 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם קמח, חמאה, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגיות צימוקים שיבולת שועל אני, עוגיות שיבולת שועל צימוקים של אמא, ו עוגיות צימוקים שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מערבבים יחד את הקמח, הסודה לשתיה, המלח והקינמון בקערה גדולה.
מקציפים את החמאה והסוכר במיקסר חשמלי בקערה גדולה עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את הביצים אחת אחת, ומאפשרים לכל ביצה להתמזג בתערובת החמאה לפני שמוסיפים את הבאה.
מערבבים פנימה את תערובת הקמח עד להטמעה. מקפלים פנימה את שיבולת השועל והצימוקים; ערבוב מספיק כדי לשלב באופן שווה. זרוק כפיות מהבצק במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה, 10 עד 12 דקות. מצננים בתבניות במשך 10 דקות לפני שמוציאים להתקרר לחלוטין על רשת.