עוגיות צימוקים שיבולת שועל לעיסה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות צימוקים שיבולת שועל לעיסה. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 74 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, ביצה, צימוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגיות צימוקים שיבולת שועל לעיסה, עוגיות צימוקים שיבולת שועל לעיסה, ו שיבולת שועל לעיסה-עוגיות צימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מוסיפים את הצימוקים ומכסים במים רותחים.
בואו לעמוד 5 דקות. לאחר צנח, לנקז את הצימוקים ולהניח בצד להתקרר לחלוטין.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F, ומסדרים מדפים בשלישים התחתונים והעליונים.
לטאטא יחד את הקמח, קינמון, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה בינונית.
בקערה של מיקסר חשמלי, להכות את חמאת תפוחים, חמאה וסוכר עד אור ורך. לנצח את הביצה וניל עד בשילוב. עם המיקסר על מהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח עד רק בשילוב; מערבבים את שיבולת השועל וצימוקים.
באמצעות כף מעוגלת, זרוק את העוגיות על דפי אפייה מרופדים בקלף על 2 אינץ ' זה מזה (12 לכל גיליון).
אופים עד העוגיות כבר לא רטוב למראה במרכז, 14 עד 16 דקות, סיבוב מחבתות באמצע.
להעביר מתלה תיל להתקרר לחלוטין.