עוגיות צנוברים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגיות הצנוברים. מתכון זה מכיל 30 מנות עם 70 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -3 גרם שומן כל אחת. תמורת 31 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ממרח שקדים, סוכר, צנוברים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא חלב ולקטו אובו . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 24% , וזה די גרוע. עוגיות צנוברים , עוגיות צנוברים רוזמרין ועוגיות תפוזים וצנוברים דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את רסק השקדים והסוכרים עד לקבלת תערובת פירורית. מקציפים פנימה חלבונים ווניל.
מערבבים קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת השקדים ומערבבים היטב. מכסים ומכניסים למקרר למשך 1-2 שעות או עד שקל לטפל.
מניחים צנוברים בקערה רדודה. עובדים אחד בכל פעם, בידיים משומנות, מורידים את הבצק בכפות מעוגלות לצנוברים.
מניחים את העוגיות עם צד האגוזים כלפי מעלה במרחק של 2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה מרופדים בנייר אפייה.
אופים ב-325 מעלות למשך 15-17 דקות או עד שהשוליים מתחילים להשחים. מצננים לחלוטין על ניירות אפייה לפני שמוציאים בזהירות לרשתות. מאחסנים בכלי אטום עם נייר שעווה בין השכבה.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
קינוח עובד ממש טוב עם קרם שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל שילוב יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "