קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות40
ציון בריאות2
מגזין

עוגיות קוקוס

עוגיות קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות קוקוס. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת, סירופ תירס, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגיות קוקוס קסם, חמאת בוטנים-בראוני-פסי שכבות קוקוס, ו עוגיות שיבולת שועל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
קו גיליון אפייה בגודל 11 על 17 אינץ ' עם נייר קלף וריסוס נייר קלף בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
3
שים את השוקולד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר, חמאה, סירופ תירס ומים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
יוצקים את התערובת על השוקולד הקצוץ ולתת לעמוד על 1 דקה, ואז לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
לטאטא בקמח ומלח, ולאחר מכן לטאטא את הביצים ווניל עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
לגרד את הבלילה בראוני על תבנית אפייה מוכן ולהפיץ אותו לקצה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
8
אופים במשך 15 דקות, עד העליון של הבראוני נראה יבש וקשוח.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
9
להעביר את תבנית האפייה למתלה כדי להתקרר, ולאחר מכן להעביר את תבנית האפייה למקפיא להירגע במשך 30 דקות, עד בסיס הבראוני הוא מוצק לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
10
בקערה חסינת חום גדולה, לשלב את החלבונים ביצה עם הסוכר. הגדר את הקערה על סיר גדול של מים רותחים לטאטא את התערובת על חום מתון עד שהוא חם למגע והסוכר הוא מומס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
11
הסר מהחום.
12
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החלבונים ביצה במהירות בינונית גבוהה עד פסגות נוקשות, מבריק טופס, על 8 דקות. מקפלים קוקוס מגורר, שמנת חמוצה, זרעי וניל וגרידת תפוז מגוררת, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מגוררקוקוס מגורר
גרידה כתומהגרידה כתומה
סיגליותסיגליות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
13
מורחים את ציפוי הקוקוס באופן שווה על בסיס הבראוניז.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
14
אופים במשך 30 דקות, עד ציפוי קוקוס הוא זהב קל להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
15
מעבירים למדף להתקרר, ואז מכסים ומקררים עד המשרד, לפחות 4 שעות או לילה.
16
מערבבים את שוקולד מריר קצוץ, חמאה וסירופ תירס בקערה גדולה. בסיר בינוני, להביא את השמנת הכבדה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
17
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ולתת לעמוד 1 דקה, ואז לטאטא עד השוקולד נמס ואת זיגוג חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
18
בואו לעמוד עד חם למגע, על 10 דקות.
19
בינתיים, באמצעות סכין חדה, לקצץ את הגבול של בסיס בראוני הצונן כדי לעשות את זה מסודר.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
20
חותכים את הבסיס לתוך ריבועים 2 אינץ ולהעביר אותם 2 מדפים חוט להגדיר מעל דפי אפייה. מעל כל ריבוע עם שקד. באמצעות מצקת קטנה, יוצקים ציפוי עבה של זיגוג שוקולד על כל בר בראוני. באמצעות מרית קיזוז קטן, להפיץ את הזיגוג כדי מעיל העליון הצדדים לחלוטין. (לחמם מחדש את הזיגוג מעל סיר של מים רותחים אם הוא מקבל עבה מדי.) מקררים את הבראוני עד הזיגוג מגדיר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
מצקתמצקת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
21
מגישים מקורר.

מרכיבים

40שקדים קלויים ללא מלחשקדים קלויים ללא מלח454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'2 אונקיות שוקולד מריר, קצוץ2 אונקיות שוקולד מריר, קצוץ397חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד מריר, קצוץשוקולד מריר, קצוץ1stickפלוס 1 כף חמאה ללא מלח, לחתוך לתוך כפותפלוס 1 כף חמאה ללא מלח, לחתוך לתוך כפות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ תירס קלסירופ תירס קל52 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססירופ תירס קלסירופ תירס קל7largesסיגליותסיגליות2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים3151 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים5321 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1אוראו ממולאים כפוליםגרידה כתומה דק (אופציונלי)גרידה כתומה דק (אופציונלי)0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות591 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות52 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה לא מלוחה, חתוכה לכפותחמאה לא מלוחה, חתוכה לכפות2בצל צהוב בינוני, קצוץקילו דק גרוסים קוקוס לא ממותקקילו דק גרוסים קוקוס לא ממותק1שעועית וניל, פיצול, זרעים מגורדיםשעועית וניל, פיצול, זרעים מגורדים11 כף אורגנו מיובשתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון