עוגיות קוקוס מצופות שוקולד קל
לך לחנות ותביא קוקוס, שוקולד צ'יפס, תמצית וונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: מקרונים תות טהור עם טבעוני, Paleo, מצופה שוקולד ואין אפשרויות לאפות, עוגיות קוקוס קלות, ו עוגיות קוקוס קלות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקוקוס, הקמח והמלח. מערבבים בחלב מרוכז ממותק וניל עד שהכל מעורבב היטב. טיפה על ידי ערימות כפיות על המחבת מוכנה.
אופים במשך 12 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש, עד הקוקוס קלוי מספיק. מיד להסיר מגיליונות עוגיות להתקרר על מדפים תיל.
במיקרוגל או בקערת מתכת על מחבת של מים רותחים, להמיס שבבי שוקולד וחלב, ערבוב לעתים קרובות עד חלקה.
הסר מהחום והנח בצד להתקרר. לטבול מקורר עוגיות באמצע הדרך לתוך השוקולד לגרד עודף על הצד של הקערה.
מניחים על נייר שעווה עד שנקבע.