קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 45 דק.
מנות35
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות קוקוס עם טפטוף שוקולד

עוגיות קוקוס עם טפטוף שוקולד
עוגיות קוקוס מטפטפות שוקולד הוא חלב חינם ומספק כ 35 מנות. יש קינוח זה 101 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-45 דקות. אם יש לכם חלבוני ביצה, שבבי שוקולד למחצה, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. האוכל הביא לך אותו. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגיות קוקוס עם טפטוף שוקולד, עוגיות קוקוס קצרות ומטפטפות שוקולד, ו עוגיות קוקוס עם שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
למלא סיר גדול עם 2 סנטימטרים של מים ולהביא אותו לרתיחה מעל חום גבוה. הפחת את החום לנמוך כך שהמים רק מבעבעים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
לטאטא יחד את הסוכר, חלבונים ביצה, דבש, וניל, ומלח בקערה חסינת חום גדולה. מניחים את הקערה, אבל לא נוגעים, את המים הבוערים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
חום, לטאטא לעתים קרובות, עד הסוכר מומס ואת התערובת נראית עבה יותר, חיוור, והוא חם למגע, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הסר את הקערה מהחום ומערבבים את הקוקוס והקמח. מכסים ומקררים את הבצק לפחות 6 שעות או רצוי בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם נייר קלף. מערבבים את הבצק ואת כף רמת טיפה על תבנית האפייה על 2 סנטימטרים זה מזה. אחסן את הבצק הנותר במקרר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
אופים עד העוגיות הן חום זהוב בהיר סביב הקצוות ולהגדיר במרכזים, סיבוב הגיליון באמצע, על 12 עד 15 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים את המחבת על מתלה תיל ולתת את העוגיות לשבת 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
להעביר את העוגיות למדף התיל להתקרר לחלוטין. באמצעות גיליון אפייה מקורר ואת אותו גיליון קלף, לחזור עם הבצק הנותר. הניחו בצד את הקלף לשימוש לטפטוף השוקולד על העוגיות המקוררות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
9
מניחים את העוגיות מקורר על גיליון קלף שמורות (הם יכולים להיות נוגעים). ממיסים את שבבי השוקולד בסיר קטן על אש נמוכה. (לחלופין, ממיסים את שבבי השוקולד במיקרוגל.) לטבול מזלג לתוך השוקולד ולטפטף אותו על macaroons בדפוס זיגזג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
תנו לעוגיות לשבת בטמפרטורת החדר עד שהשוקולד יקבע, בערך 30 דקות. אחסן את המקרונים במיכל אטום למשך עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות